Koelhouden.nl

Liebherr TP 1720-22

Bekijk de goedkoopste Liebherr TP 1720-22

De Liebherr TP 1720-22 is te koop bij

Review
Liebherr TP 1720-22

De Liebherr TP-1720-22 is een compacte tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte, geschikt voor 1-2 personen. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is de koelkast bijna niet hoorbaar. De plateaus zijn verstelbaar en er zijn 2 groentelades voor groente en fruit. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een netto inhoud van 145 liter biedt de koelkast voldoende ruimte voor etenswaren.

De bouw- en koelkwaliteit zijn gemiddeld, dus de koelkast zal goed functioneren maar heeft geen hoge kwaliteit. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor de koelkast stil is. De koelkast kan in de schuur of garage geplaatst worden, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer vers houden van etenswaren.

De Liebherr TP-1720-22 is een compacte tafelmodel koelkast die geschikt is voor 1 tot 2 personen. Het geluidsniveau is slechts 35 decibel, dus je hoort de koelkast bijna niet. De plateaus zijn verstelbaar en je kunt je groente en fruit in de onderste 2 groentelades plaatsen.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming, energiezuinig.

De Liebherr TP 1720-22 is een vrijstaand tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Deze koelkast is voorzien van anti-ijsvorming, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de koelkast. Met een inhoud van [specificatie ontbreekt] biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opbergen van je etenswaren. De koelkast heeft [specificatie ontbreekt] energieklasse, wat betekent dat hij energiezuinig is en je energiekosten kan besparen. Met zijn vrijstaande plaatsing kun je de koelkast overal in je keuken plaatsen waar je maar wilt.

Tafelmodel koelkast met hoog energieverbruik.

De Liebherr TP 1720-22 tafelmodel koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 92 kWh en energiekosten van 36,8 euro, kan je verwachten dat deze koelkast meer energie verbruikt dan andere modellen met een hogere energieklasse. Dit kan resulteren in hogere energierekeningen op de lange termijn. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het kiezen van een koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Gemiddelde kwaliteit, voldoende koelruimte, betrouwbaarheid en levensduur.

De Liebherr TP 1720-22 tafelmodel koelkast heeft een basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. Hoewel het niet de hoogste kwaliteit is, zal deze koelkast nog steeds goed functioneren en je voorzien van voldoende koelruimte. Het is belangrijk om te overwegen hoe lang je van plan bent deze koelkast te gebruiken voordat je een aankoopbeslissing neemt.

Tafelmodel koelkast met 145 liter inhoud.

De Liebherr TP 1720-22 tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 145 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Dit valt in de categorie 'klein' volgens de vuistregel van 150 liter of minder. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 145 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het netto vriesgedeelte, dus het is niet duidelijk of deze koelkast een vriesruimte heeft. Over het algemeen lijkt de capaciteit van deze koelkast voldoende voor een klein huishouden.

Stille koelkast, geen storende geluiden in keuken.

Het geluidsniveau van de Liebherr TP 1720-22 tafelmodel koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koelkast geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het slapen. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving in jouw keuken, zonder dat je wordt gestoord door het geluid van de koelkast.

Koelkast voor extra koelruimte buiten keuken.

De Liebherr TP 1720-22 tafelmodel koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast heeft voldoende ruimte om etenswaren en drankjes op te slaan, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot gekoeld voedsel wanneer je het nodig hebt. Het compacte formaat van deze tafelmodelkoeler maakt het ook ideaal voor kleinere ruimtes zoals een schuur of garage.

Tafelmodel koelkast zonder vershoudzone, minder lang vers.

De Liebherr TP 1720-22 tafelmodel koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk een speciaal compartiment in de koelkast waarin de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groente. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je etenswaren sneller bederven of minder lang vers blijven. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.