Koelhouden.nl

Samsung BRB26705EWW/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung BRB26705EWW/EF

De Samsung BRB26705EWW/EF is te koop bij

Review
Samsung BRB26705EWW/EF

De Samsung BRB26705EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met een aanpasbaar interieur, ruime opslagruimte en constante koeltemperatuur. Dankzij het All Around Cooling systeem en No Frost technologie blijven je eten en pizzadozen langer vers zonder ijsophoping. Met de supervriesfunctie kun je ook snel grote hoeveelheden invriezen. Het vriesgedeelte hoef je nooit te ontdooien dankzij de No Frost technologie.

De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, wat betrouwbaarheid en een lange levensduur garandeert. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 267 liter, geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung BRB26705EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met aanpasbaar interieur, ruime opslagruimte en constante koeltemperatuur. Dankzij het All Around Cooling systeem en No Frost technologie blijven je eten en pizzadozen langer vers zonder ijsophoping. Je kunt ook snel grote hoeveelheden invriezen met de supervriesfunctie.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung BRB26705EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos in je keuken past. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je etenswaren op te bergen.

Niet energiezuinige inbouw koel-vriescombinatie.

De Samsung BRB26705EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 231 kWh en energiekosten van 92,4 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie om je energierekening te verlagen.

Topklasse inbouw koel-vriescombinatie met betrouwbaarheid en lange levensduur.

De Samsung BRB26705EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijk aspect bij de aanschaf van een koelkast, omdat je wilt dat deze lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat je een kwalitatief hoogwaardige koelkast in huis haalt.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote capaciteit. Geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung BRB26705EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 267 liter, waarvan 193 liter voor het koelgedeelte en 74 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot' (250 liter of meer) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'normaal' (60 tot 90 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie, ideaal voor open keuken.

Het geluidsniveau van de Samsung BRB26705EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is vooral handig als je de koelkast in een open keuken of in de buurt van een slaapkamer wilt plaatsen, omdat het geluidsniveau laag genoeg is om geen overlast te veroorzaken. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder gestoord te worden door het geluid van de koelkast.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Samsung BRB26705EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de juiste omgevingstemperatuur te handhaven, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de schuur of garage voldoende geïsoleerd is en de temperatuur niet onder de aanbevolen grens daalt.

Inbouw koel-vriescombinatie houdt verse producten langer vers.

De Samsung BRB26705EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone. Deze zone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. De temperatuur in de vershoudzone is optimaal ingesteld, waardoor groente, fruit en vlees langer hun smaak en kwaliteit behouden. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. Met de vershoudzone van deze koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederf van je verse producten.