Koelhouden.nl

Samsung BRB26715EWW/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung BRB26715EWW/EF

De Samsung BRB26715EWW/EF is te koop bij

Review
Samsung BRB26715EWW/EF

De Samsung BRB26715EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met genoeg ruimte, optimale koeling en een geluidsniveau van 35 decibel. Het vriesgedeelte hoeft nooit ontdooid te worden dankzij de No Frost technologie. De koelkast kan naadloos worden geïntegreerd in jouw keuken.

Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is relatief hoog, wat invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 267 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een rustige omgeving.

De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koel-vriescombinatie geen vershoudzone, wat kan leiden tot sneller bederven van verse producten.

Samsung BRB26715EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met genoeg ruimte, optimale koeling en een geluidsniveau van 35 decibel.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung BRB26715EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in jouw keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al jouw etenswaren op te bergen.

Niet energiezuinige inbouw koel-vriescombinatie.

De Samsung BRB26715EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 231 kWh en energiekosten van 92,4 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse inbouw koel-vriescombinatie met betrouwbaarheid en lange levensduur.

De Samsung BRB26715EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijk aspect bij de aanschaf van een koelkast, omdat je wilt dat deze lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat je een kwalitatief hoogwaardige koelkast in huis haalt.

Inbouw koel-vriescombinatie met normale grootte, geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung BRB26715EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 267 liter, waarvan 193 liter voor het koelgedeelte en 74 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met een koelgedeelte van 193 liter en een vriesgedeelte van 74 liter, voldoet deze koel-vriescombinatie aan de normale grootte. Dit maakt het geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie zonder storende geluiden.

Het geluidsniveau van de Samsung BRB26715EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het lawaai van je koelkast.

Inbouw koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung BRB26715EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de juiste omgevingstemperatuur te handhaven, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft. Het is dus essentieel om te controleren of de schuur of garage voldoende geïsoleerd is en de temperatuur boven de aanbevolen grens blijft.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan producten laten bederven.

De Samsung BRB26715EWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.