Koelhouden.nl

Samsung BRB30705EWW

Bekijk de goedkoopste Samsung BRB30705EWW

De Samsung BRB30705EWW is te koop bij

Review
Samsung BRB30705EWW

De Samsung BRB30705EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met het Twin Cooling Plus systeem en No Frost technologie. Het vriesgedeelte hoeft nooit te worden ontdooid, wat tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft voldoende ruimte voor de boodschappen van 3 of 4 personen en kan in een niet verwarmde ruimte worden geplaatst, zolang de temperatuur niet onder de 10 graden Celsius is.

Het geluidsniveau van de koel-vriescombinatie is 35 decibel, wat als stil kan worden beschouwd. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, wat betrouwbaarheid en een lange levensduur garandeert. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 297 liter, waarvan 224 liter voor het koelgedeelte en 74 liter voor het vriesgedeelte. Het apparaat is geschikt voor 3-4 personen en heeft een vershoudzone om verse producten langer vers te houden.

De koel-vriescombinatie is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De Samsung BRB30705EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met het Twin Cooling Plus systeem. Het vriesvak hoeft niet te worden ontdooid dankzij No Frost. Met genoeg ruimte voor de boodschappen van 3 of 4 personen. Kan in een niet verwarmde ruimte worden geplaatst, zolang de temperatuur niet onder de 10 graden Celsius is. Geluidsniveau van 35 decibel.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung BRB30705EWW is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in jouw keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al jouw etenswaren op te bergen en te bewaren.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Samsung BRB30705EWW inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 229 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 91,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Topklasse inbouw koel-vriescombinatie met betrouwbaarheid en lange levensduur.

De Samsung BRB30705EWW inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijk aspect bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung BRB30705EWW inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 297 liter, waarvan 224 liter voor het koelgedeelte en 74 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt echter in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 74 liter. Deze koel-vriescombinatie is geschikt voor 3-4 personen, wat voldoende capaciteit biedt voor een gemiddeld huishouden.

Stille inbouw koel-vriescombinatie, ideaal voor rustige keuken.

Het geluidsniveau van de Samsung BRB30705EWW inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 39 dB, voldoet deze koelkast aan de vuistregel voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving in hun keuken willen behouden. Je zult geen last hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van deze koel-vriescombinatie.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Samsung BRB30705EWW inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse producten.

De Samsung BRB30705EWW inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone. Deze zone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. De temperatuur in de vershoudzone is optimaal afgestemd op het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Hierdoor blijven de smaak en kwaliteit van je etenswaren langer behouden. Dit is een handige functie, vooral als je regelmatig verse producten koopt en langer wilt genieten van hun versheid.