Koelhouden.nl

Samsung BRB30715EWW

Bekijk de goedkoopste Samsung BRB30715EWW

De Samsung BRB30715EWW is te koop bij

Review
Samsung BRB30715EWW

De Samsung BRB30715EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met Twin Cooling Plus, waardoor de smaak en aroma van verse producten behouden blijven. Het heeft een vershoudzone voor zalm en rosbief, genoeg ruimte voor 3-4 personen en je hoeft het vriesgedeelte niet te ontdooien door de No Frost functie. Het geluidsniveau is slechts 35 decibel, waardoor het geschikt is voor een open keuken.

De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouwkwaliteit is topklasse en de koelkwaliteit valt in de middenklasse. De netto inhoud is 297 liter, waarvan 223 liter voor het koelgedeelte en 74 liter voor het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om etenswaren langer vers te houden.

De Samsung BRB30715EWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie waarin je jouw boodschappen onder ideale omstandigheden kunt bewaren. Dankzij Twin Cooling Plus blijven de smaak en aroma van verse producten behouden. Het heeft een vershoudzone voor zalm en rosbief, genoeg ruimte voor 3-4 personen en je hoeft het vriesgedeelte niet te ontdooien door de No Frost functie. Het geluidsniveau is slechts 35 decibel, waardoor het geschikt is voor een open keuken.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung BRB30715EWW is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in jouw keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al jouw etenswaren op te bergen en te bewaren.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Samsung BRB30715EWW inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 229 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 91,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Betrouwbaar en duurzaam, voldoende koeling voor voedsel.

De Samsung BRB30715EWW inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het apparaat betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de middenklasse. Hoewel het niet de hoogste koelkwaliteit biedt, zal het nog steeds voldoen aan de meeste behoeften en zorgen voor voldoende koeling voor je voedsel en dranken.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung BRB30715EWW inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 297 liter, waarvan 223 liter voor het koelgedeelte en 74 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 74 liter. Deze capaciteit is geschikt voor een huishouden van 3-4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie voor rustige keuken.

Het geluidsniveau van de Samsung BRB30715EWW inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 39 dB, voldoet deze koelkast aan de vuistregel voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving in hun keuken willen behouden. Het lage geluidsniveau zorgt ervoor dat je niet gestoord wordt door het geluid van de koelkast, zelfs niet als je in de buurt bent.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Samsung BRB30715EWW inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de juiste omgevingstemperatuur te handhaven, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de schuur of garage voldoende geïsoleerd is en de temperatuur niet onder de aanbevolen grens daalt.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse etenswaren.

De Samsung BRB30715EWW inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld groente en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. Je kunt dus met deze koel-vriescombinatie genieten van verse en smaakvolle etenswaren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bederf.