Koelhouden.nl

Samsung RB34C605CB1/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C605CB1/EF

De Samsung RB34C605CB1/EF is te koop bij

Review
Samsung RB34C605CB1/EF

De Samsung RB34C605CB1/EF is een energiezuinige koel-vriescombinatie met verschillende handige functies. Met de Optimal Fresh+ lade en de Humidity Fresh lade kun je de temperatuur en luchtvochtigheid naar wens instellen. Het apparaat heeft een laag geluidsniveau en is daarom geschikt voor een open keuken.

De koel-vriescombinatie heeft een no-frost functie, waardoor ontdooien niet meer nodig is. Het energieverbruik is gemiddeld en de bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse. Met een netto inhoud van 344 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie kan ook in de schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft het apparaat een vershoudzone, waardoor etenswaren langer vers blijven.

De Samsung RB34C605CB1/EF is een energiezuinige koel-vriescombinatie, geschikt voor het langer bewaren van diverse producten. Met de Optimal Fresh+ lade en de Humidity Fresh lade kan je de temperatuur en luchtvochtigheid naar wens instellen. Het geluidsniveau is laag, waardoor het apparaat geschikt is voor een open keuken. Dit zorgt voor energiebesparing op jaarbasis.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Samsung RB34C605CB1/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB34C605CB1/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 163 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 65,2 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB34C605CB1/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast is de koelkwaliteit ook van topklasse, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus vertrouwen op zowel de bouwkwaliteit als de koelkwaliteit.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung RB34C605CB1/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 230 liter en een vriesgedeelte van 114 liter. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C605CB1/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB34C605CB1/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kan je ervoor zorgen dat de koelkast optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft bewaren.

Koel-vriescombinatie houdt etenswaren langer vers.

De Samsung RB34C605CB1/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze zone is ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten, omdat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn afgestemd op deze producten. Hierdoor blijven ze langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag vooruit plant. Met de vershoudzone in deze koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die snel hun versheid verliezen.