Koelhouden.nl

Samsung RB34C605CS9/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C605CS9/EF

De Samsung RB34C605CS9/EF is te koop bij

Review
Samsung RB34C605CS9/EF

De Samsung RB34C605CS9/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met verschillende lades waarmee je de temperatuur en luchtvochtigheid afzonderlijk kunt instellen. Het lage geluidsniveau maakt hem geschikt voor een open keuken en de energieklasse C zorgt voor energiezuinigheid en besparing op de jaarlijkse energiekosten.

Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien, wat je tijd en moeite bespaart. Met een netto inhoud van 344 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een rustige en stille omgeving. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven. Kortom, de Samsung RB34C605CS9/EF is een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van jouw voedsel.

De Samsung RB34C605CS9/EF is een koelkast waarmee je jouw voedsel langer vers houdt. Met verschillende lades kun je de temperatuur afzonderlijk instellen en zelfs de luchtvochtigheid reguleren. Het lage geluidsniveau maakt hem geschikt voor een open keuken en de energieklasse C zorgt voor energiezuinigheid en besparing op de jaarlijkse energiekosten.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB34C605CS9/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met dit model ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van jouw voedsel.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB34C605CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 166 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 66,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB34C605CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB34C605CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, waarvan 230 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C605CS9/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB34C605CS9/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving met een constante temperatuur boven de 10 graden te plaatsen, kun je er zeker van zijn dat je voedsel veilig en op de juiste temperatuur wordt bewaard.

Koel-vriescombinatie houdt etenswaren langer vers.

De Samsung RB34C605CS9/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze zone is ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten, omdat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn afgestemd op deze producten. Hierdoor blijven ze langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Met de vershoudzone van deze koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederf van je etenswaren.