Koelhouden.nl

Samsung RB34C704DB1/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C704DB1/EF

De Samsung RB34C704DB1/EF is te koop bij

Review
Samsung RB34C704DB1/EF

De Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie is een vrijstaand model met een ruime inhoud van 344 liter, geschikt voor 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft 251 liter inhoud en het vriesgedeelte heeft 3 No Frost vrieslades. De koelkast heeft handige functies zoals een flessenplateau, groentelade en een vershoudzone om voedsel langer vers te houden.

Het apparaat heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouw- en koelkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaar is maar niet kan concurreren met high-end modellen. Het apparaat is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Al met al biedt de Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie voldoende ruimte en handige functies voor een efficiënte en praktische koelervaring.

De Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie biedt ruimte voor 3-4 personen. Met 251 liter koelinhoud, 4 plateaus, speciaal flessenplateau en groentelade is er genoeg ruimte voor al je boodschappen. Het vriesgedeelte bevat 3 No Frost vrieslades, zodat je nooit hoeft te ontdooien. Zet de koelkast op vakantiestand via de smartphone app.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB34C704DB1/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft verschillende handige functies om je voedsel langer vers te houden. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en praktische koelervaring.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en hogere kosten.

De Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Dit is echter hoger dan bij koelkasten met een hogere energieklasse. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met redelijke levensduur.

De Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het de temperatuur goed kan handhaven en voedsel veilig kan bewaren, maar het kan niet concurreren met de prestaties van high-end modellen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, waarvan 227 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving met een constante temperatuur boven de 10 graden te plaatsen, kun je er zeker van zijn dat deze optimaal blijft functioneren. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie heeft een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor vlees, vis en groenten langer goed blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en ze langer wilt bewaren. Je kunt de temperatuur van de vershoudzone eenvoudig aanpassen naar jouw wensen, zodat je altijd de optimale omstandigheden hebt om je etenswaren vers te houden.