Koelhouden.nl

Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke is te koop bij

Review
Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke is een moderne en ruime koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor 3-4 personen. Dankzij de SpaceMax technologie is er voldoende ruimte voor al je etenswaren. De vershoudzones zijn ideaal voor het bewaren van verse groenten en de OptimalFresh+ lade kan in twee delen worden verdeeld voor het bewaren van vers vlees en vis.

Met de No Frost functie hoef je de vrieslades nooit te ontdooien. Via de app kun je het energieverbruik controleren en de koelkast in vakantiestand zetten. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D en een jaarlijks energieverbruik van 204 kWh. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Met een netto inhoud van 344 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil wordt beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je verse producten langer vers blijven.

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke is een moderne en ruime koel-vriescombinatie. De koelkast heeft genoeg ruimte voor 3 of 4 personen dankzij de SpaceMax technologie. De vershoudzones zijn ideaal voor het bewaren van verse groenten en de OptimalFresh+ lade kan in twee delen worden verdeeld voor het bewaren van vers vlees en vis. De Metal Cool Plate zorgt voor stabiele temperaturen en met de No Frost functie hoef je de vrieslades nooit te ontdooien. Via de app kun je het energieverbruik controleren en de koelkast in vakantiestand zetten.

Koel-vriescombinatie zonder ontdooien, ideaal voor opslag etenswaren.

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren. Deze koelkast is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en praktische oplossing voor het bewaren van hun etenswaren.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energieklasse D.

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met 344 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, waarvan 227 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen.

Stille koel-vriescombinatie met laag geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke koel-vriescombinatie is 35 dB, wat valt binnen de categorie 'Stil' volgens de vuistregel. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van deze koelkast. Het lage geluidsniveau zorgt voor een rustige en aangename omgeving in je keuken. Je kunt dus genieten van een koel-vriescombinatie die niet alleen efficiënt werkt, maar ook stil is.

Koel-vriescombinatie voor buiten met veel opslagruimte.

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koel-vriescombinatie biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en dranken, waardoor je gemakkelijk voorraad kunt aanleggen. Het strakke en moderne ontwerp past goed bij elke omgeving en de energiezuinige functies zorgen voor een efficiënt gebruik van stroom. Met deze koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederf van voedsel, zelfs niet in een schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.