Koelhouden.nl

Samsung RB36T602CSA

Bekijk de goedkoopste Samsung RB36T602CSA

De Samsung RB36T602CSA is te koop bij

Review
Samsung RB36T602CSA

De Samsung RB36T602CSA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 365 liter, geschikt voor huishoudens van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft 251 liter en beschikt over 3 deurvakken en 2 plateaus, terwijl het vriesgedeelte 114 liter en 3 vrieslades heeft. Met het No Frost-systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C met een gemiddeld energieverbruik van 166 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 66,4 euro aan energiekosten. De bouwkwaliteit is topklasse en de koelkwaliteit valt in de middenklasse. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft het apparaat een vershoudzone, waardoor verse producten langer vers blijven.

De Samsung RB36T602CSA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met voldoende ruimte voor huishoudens van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft 251 liter en beschikt over 3 deurvakken en 2 plateaus. De vriesruimte heeft 114 liter en 3 vrieslades, met het No Frost-systeem hoef je het niet te ontdooien.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no frost functie.

De Samsung RB36T602CSA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB36T602CSA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 166 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 66,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit, betrouwbaar en langere levensduur. Middenklasse koelkwaliteit.

De Samsung RB36T602CSA koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een langere levensduur. De koelkwaliteit van dit model valt in de middenklasse, wat betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus langdurig genieten van je aankoop, zonder je zorgen te hoeven maken over de betrouwbaarheid en levensduur.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor groot huishouden.

De Samsung RB36T602CSA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 365 liter, waarvan 251 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt om voedsel en drankjes op te slaan voor een groot huishouden.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB36T602CSA koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB36T602CSA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving met een geschikte temperatuur te plaatsen, kun je er zeker van zijn dat deze optimaal functioneert en je voedsel veilig en vers blijft.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Samsung RB36T602CSA koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.