Koelhouden.nl

Samsung RB38C603CWW/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C603CWW/EF

De Samsung RB38C603CWW/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C603CWW/EF

De Samsung RB38C603CWW/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto koelinhoud van 230 liter. De koelkast heeft genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Je kunt je boodschappen verdelen over de 4 plateaus en je groenten en fruit in de vershoudlades leggen. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je ook diepvriesproducten kunt bewaren.

De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Het heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Met een netto inhoud van 390 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft.

Het heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung RB38C603CWW/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto koelinhoud van 230 liter. De koelkast heeft genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Je kunt je boodschappen verdelen over de 4 plateaus en je groenten en fruit in de vershoudlades leggen. De bovenste lade kun je op 2 verschillende temperaturen instellen voor optimaal behoud van verse etenswaren. In het vriesgedeelte kun je diepvriesproducten bewaren zonder te hoeven ontdooien.

Nooit meer ontdooien, vrijstaande koel-vriescombinatie met vriesgedeelte.

De Samsung RB38C603CWW/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je ook diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB38C603CWW/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 169 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 67,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB38C603CWW/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor groot huishouden.

De Samsung RB38C603CWW/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 390 liter, waarvan 276 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is deze koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, wat betekent dat het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken voor een groot huishouden.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C603CWW/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor extra opslagruimte buiten keuken.

De Samsung RB38C603CWW/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De ruime capaciteit van deze koel-vriescombinatie zorgt ervoor dat je voldoende voedsel en drankjes kunt bewaren, terwijl het energiezuinige ontwerp helpt om je elektriciteitsrekening laag te houden. Het apparaat heeft ook handige functies zoals verstelbare planken en een snelvriesfunctie, waardoor het gemakkelijk is om jouw etenswaren georganiseerd en vers te houden in jouw schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Samsung RB38C603CWW/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je de koel-vriescombinatie in een schuur of garage wilt plaatsen, aangezien deze ruimtes vaak iets koeler zijn dan de keuken. Je kunt dus zonder zorgen jouw verse boodschappen in deze koel-vriescombinatie bewaren.