Koelhouden.nl

Samsung RB38C634DSA/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C634DSA/EF

De Samsung RB38C634DSA/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C634DSA/EF

De Samsung RB38C634DSA/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Met een energieklasse D heeft deze koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik van 211 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Met een netto inhoud van 386 liter, waarvan 272 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte, is deze koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor een open keuken of woonkamer. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Tot slot heeft de Samsung RB38C634DSA/EF een vershoudzone, waardoor jouw verse producten langer vers blijven.

De Samsung RB38C634DSA/EF is een koel-vriescombinatie met waterdispenser. Hij maakt weinig geluid en heeft een Optimal Fresh+ lade met 2 apart instelbare zones. No Frost zorgt ervoor dat je de vriezer niet hoeft te ontdooien. Met de SmartThings app kun je de vakantiestand instellen als je lange tijd weg bent.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no frost functie.

De Samsung RB38C634DSA/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Gemiddeld energieverbruik, energiekosten van 84,4 euro per jaar.

De Samsung RB38C634DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 211 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 84,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB38C634DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C634DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 386 liter, waarvan 272 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C634DSA/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor extra koelruimte buiten keuken.

De Samsung RB38C634DSA/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben buiten de keuken. De koel-vriescombinatie biedt voldoende ruimte voor het bewaren van etenswaren en heeft handige functies zoals een No Frost-systeem en een energiezuinige werking. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RB38C634DSA/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je de koel-vriescombinatie in een schuur of garage wilt plaatsen, aangezien deze ruimtes vaak iets koeler zijn dan de keuken. Je kunt dus zonder zorgen jouw verse boodschappen in deze koel-vriescombinatie bewaren.