Koelhouden.nl

Samsung RB38C705CB1/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C705CB1/EF

De Samsung RB38C705CB1/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C705CB1/EF

De Samsung RB38C705CB1/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 390 liter. Het heeft aparte temperaturen in de Optimal Fresh+ zone en kan superkoelen en supervriezen. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte niet te ontdooien.

Met een app op je smartphone kan je de vakantiestand eenvoudig inschakelen. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C en een geluidsniveau van 35 dB, wat betekent dat het apparaat stil is. Het heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur.

De koel-vriescombinatie is geschikt voor 5 personen of meer en biedt voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en dranken. Het is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft het een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung RB38C705CB1/EF is een koel-vriescombinatie waarin je jouw verse producten op de juiste temperatuur kunt bewaren. Het heeft aparte temperaturen in de Optimal Fresh+ zone en kan superkoelen en supervriezen. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte niet te ontdooien. Met een app op je smartphone kan je de vakantiestand eenvoudig inschakelen.

Nooit meer ontdooien, gemakkelijk diepvriesproducten bewaren.

De Samsung RB38C705CB1/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Gemiddeld energieverbruik, belangrijk bij koelkastkeuze. Lagere energiekosten mogelijk.

De Samsung RB38C705CB1/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 169 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 67,6 euro per jaar liggen. Dit is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, omdat het invloed kan hebben op je energierekening. Het is echter ook belangrijk om te overwegen dat er koelkasten zijn met een hogere energie-efficiëntie, wat kan resulteren in lagere energiekosten op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Samsung RB38C705CB1/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C705CB1/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 390 liter, waarvan 276 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C705CB1/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C705CB1/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving met een constante temperatuur boven de 10 graden te plaatsen, kan je ervoor zorgen dat deze optimaal blijft functioneren. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Samsung RB38C705CB1/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.