Koelhouden.nl

Samsung RB38C7B6A39/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C7B6A39/EF

De Samsung RB38C7B6A39/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C7B6A39/EF

De Samsung RB38C7B6A39/EF is een ruime en energiezuinige koel-vriescombinatie met vershoudzones en een laag geluidsniveau. De lades kunnen worden gesplitst voor meer ruimte voor groente en fruit, en de vrieslades zijn ijsvrij dankzij No Frost. Deze vrijstaande koelkast heeft een strak design dat in elke keuken past en biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren.

Met een energieklasse A en een jaarlijks energieverbruik van 108 kWh, bespaar je op je energierekening en draag je bij aan een duurzamere levensstijl. De bouw- en koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie zijn topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Met een netto inhoud van 387 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een stille werking, ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen.

Deze koel-vriescombinatie is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat jouw verse producten langer vers blijven.

De Samsung RB38C7B6A39/EF is een ruime, energiezuinige koel-vriescombinatie met vershoudzones en lage geluidsniveau. Appels en peren blijven knapperig in de Humidity Fresh+ lade, terwijl de Optimal Fresh+ lade ideaal is voor vlees en vis. Je kunt de lades ook splitsen voor meer ruimte voor groente en fruit. De vrieslades zijn ijsvrij dankzij No Frost.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB38C7B6A39/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met dit model ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van jouw voedsel.

Energiezuinige koel-vriescombinatie, bespaar op energierekening.

De Samsung RB38C7B6A39/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een jaarlijks energieverbruik van 108 kWh en energiekosten van 43,2 euro, is deze koelkast een goede keuze voor mensen die willen besparen op hun energierekening. Het lage energieverbruik zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten en draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl. Met deze koel-vriescombinatie kun je je etenswaren op de juiste temperatuur houden zonder je zorgen te maken over het energieverbruik.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Samsung RB38C7B6A39/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C7B6A39/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 387 liter, waarvan 273 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stil koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C7B6A39/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB voldoet deze koel-vriescombinatie aan de norm voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen en geen last willen hebben van storende geluiden. Je kunt dus genieten van een koele en stille omgeving met deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C7B6A39/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een ruimte te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kun je er zeker van zijn dat je voedsel veilig en op de juiste temperatuur wordt bewaard.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse producten.

De Samsung RB38C7B6A39/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.