Koelhouden.nl

Samsung RB38C7B6AB1/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C7B6AB1/EF

De Samsung RB38C7B6AB1/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C7B6AB1/EF

De Samsung RB38A7B6AB1 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een Convertible Zone voor extra koelruimte. Het heeft ook een Vershoudzone die in 2 delen verdeeld kan worden voor verschillende temperaturen. De Metal Cooling Plate houdt kou vast en bespaart energie. Met energieklasse A bespaart het tot € 864,- aan energiekosten.

De koelkast heeft een ruime inhoud van 387 liter, waarvan 273 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het heeft ook een vershoudzone die ervoor zorgt dat groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is handig als je regelmatig boodschappen doet en voorraad wilt aanleggen.

Vrijstaande koel-vriescombinatie Samsung RB38A7B6AB1 met Convertible Zone voor extra koelruimte. Vershoudzone voor het langer bewaren van aardbeien en broccoli. Mogelijkheid om de vershoudzone in 2 delen te verdelen voor verschillende temperaturen. Metal Cooling Plate houdt kou vast en bespaart energie. Energieklasse A bespaart tot € 864,- aan energiekosten.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB38C7B6AB1/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het energielabel A++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. De Samsung RB38C7B6AB1/EF is een praktische en efficiënte keuze voor jouw keuken.

Energiezuinige koel-vriescombinatie, bespaar op energierekening.

De Samsung RB38C7B6AB1/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een jaarlijks energieverbruik van 108 kWh en energiekosten van 43,2 euro, is deze koelkast een goede keuze voor mensen die willen besparen op hun energierekening. Het lage energieverbruik zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten en draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl. Met deze koel-vriescombinatie kun je je etenswaren op de juiste temperatuur houden zonder je zorgen te maken over het energieverbruik.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, langdurige betrouwbaarheid en vers voedsel.

De Samsung RB38C7B6AB1/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C7B6AB1/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 387 liter, waarvan 273 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C7B6AB1/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C7B6AB1/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving met een constante temperatuur boven de 10 graden te plaatsen, kan je ervoor zorgen dat deze optimaal blijft functioneren. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RB38C7B6AB1/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is gemakkelijk toegankelijk en biedt voldoende ruimte voor al je verse producten. Hierdoor hoef je minder vaak naar de supermarkt en kun je langer genieten van je verse ingrediënten.