Koelhouden.nl

Samsung RS68A884CSL/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68A884CSL/EF

De Samsung RS68A884CSL/EF is te koop bij

Review
Samsung RS68A884CSL/EF

De Samsung RS68A884CSL Amerikaanse koelkast is energiezuinig en biedt voldoende ruimte voor boodschappen van 5 personen. Je kunt de koelkast naar wens indelen en het vriesgedeelte als koelgedeelte gebruiken. Het Twin Cooling Plus systeem houdt de boodschappen vers en met de Metal Cooling blijft de koude lucht binnen.

Daarnaast kun je makkelijk koud water en ijsblokjes tappen. De koelkast heeft een strak design dat in elke keuken past en hoef je nooit te ontdooien dankzij de No Frost technologie. Het energieverbruik is relatief hoog, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van een koelkast. De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk en de koelkast heeft een netto inhoud van 635 liter, wat geschikt is voor 5 personen of meer.

Het geluidsniveau is laag, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. De koelkast is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven.

De Samsung RS68A884CSL Amerikaanse koelkast is energiezuinig en biedt voldoende ruimte voor boodschappen van 5 personen. Je kunt de koelkast naar wens indelen en het vriesgedeelte als koelgedeelte gebruiken. Het Twin Cooling Plus systeem houdt de boodschappen vers en met de Metal Cooling blijft de koude lucht binnen. Daarnaast kun je makkelijk koud water en ijsblokjes tappen.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS68A884CSL/EF is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Niet de meest energiezuinige Amerikaanse koelkast op de markt.

De Samsung RS68A884CSL/EF Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse C, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 225 kWh en energiekosten van 90 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame Amerikaanse koelkast.

De Samsung RS68A884CSL/EF Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. De constructie van de koelkast is solide en de koeling presteert naar behoren.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime inhoud.

De Samsung RS68A884CSL/EF Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 635 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 226 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Met deze ruime capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je boodschappen en diepvriesproducten.

Stille Amerikaanse koelkast met 35 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68A884CSL/EF Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 39 dB, voldoet deze koelkast aan de vuistregel voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen en geen last willen hebben van storende geluiden. Je kunt dus genieten van een koele en stille koelkastervaring met de Samsung RS68A884CSL/EF Amerikaanse koelkast.

Geschikte koelkast voor extra opslag buiten keuken.

De Samsung RS68A884CSL/EF Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De ruime capaciteit van deze koelkast biedt voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en drankjes, waardoor je gemakkelijk kunt profiteren van de extra opslagruimte in je schuur of garage. Het strakke ontwerp en moderne functies maken dit apparaat ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst.

Koelkast met vershoudzone voor langer verse etenswaren.

De Samsung RS68A884CSL/EF Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koelkast, vooral als je de koelkast in een schuur of garage wilt plaatsen waar de temperatuur onder de 10 graden kan komen.