Koelhouden.nl

Samsung RS68CG885DB1EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68CG885DB1EF

De Samsung RS68CG885DB1EF is te koop bij

Review
Samsung RS68CG885DB1EF

De Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een water- en ijsdispenser, Smart Conversion systeem en een totale inhoud van 634 liter. Het apparaat heeft een geluidsniveau van 35 decibel, waardoor het relatief stil is. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. De koelkast heeft voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past.

Met een energieklasse D heeft de koelkast een gemiddeld energieverbruik van 281 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn redelijk, waardoor je er lang plezier van kunt hebben. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 225 liter. Met een geluidsniveau van 35 dB is de koelkast stil in gebruik. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft de koelkast een vershoudzone om etenswaren langer vers te houden.

De Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast heeft een water- en ijsdispenser, Smart Conversion systeem en een totale inhoud van 634 liter. Met een geluidsniveau van 35 decibel is het apparaat relatief stil. Het Twin Cooling Plus systeem voorkomt geuroverdracht tussen het koel- en vriesgedeelte.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS68CG885DB1EF is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Amerikaanse koelkast met gemiddeld energieverbruik. Kosten: 112,4 euro/jaar.

De Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 281 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 112,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Middenklasse Amerikaanse koelkast met redelijke betrouwbaarheid.

De Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast heeft een bouwkwaliteit in de middenklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het geen topklasse model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit, ook deze valt in de middenklasse. Dit betekent dat de koelkast voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime inhoud.

De Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 225 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van grote hoeveelheden bevroren voedsel.

Stille Amerikaanse koelkast voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen hinderlijke geluiden ervaren tijdens het gebruik van de koelkast. Dit is vooral belangrijk als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst, waar je wilt genieten van een rustige omgeving zonder storende geluiden. Met dit lage geluidsniveau kun je dus ongestoord je eten en drinken koel houden.

Amerikaanse koelkast voor schuur of garage.

De Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast mogelijk niet goed functioneert bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties van de koelkast te garanderen.

Koelkast met vershoudzone, geschikt voor verschillende plekken.

De Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur constant en kan je bijvoorbeeld vlees, vis of groente bewaren zonder dat ze snel bederven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Daarnaast is deze koelkast geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het een veelzijdige koelkast die je op verschillende plekken kunt gebruiken.