Koelhouden.nl

Siemens KA95NAXEP side by side

Bekijk de goedkoopste Siemens KA95NAXEP side by side

De Siemens KA95NAXEP side by side is te koop bij

Review
Siemens KA95NAXEP side by side

De Siemens KA95NAXEP side by side is een vrijstaande koelkast en vriezer set met een ruime capaciteit en een strak design. De koelkast biedt genoeg ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer en heeft een handige vershoudzone om etenswaren langer vers te houden. De vriezer heeft extra opslagruimte en een ijstwister om ijsblokjes te maken.

Beide apparaten hoeven niet te worden ontdooid dankzij No Frost technologie. Het energieverbruik van de koelkast is gemiddeld, wat ongeveer 94 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengt. De bouwkwaliteit van de koelkast is hoog, maar de koelkwaliteit is van basisklasse. De netto inhoud van de koelkast is 346 liter en de vriezer heeft geen waarde. Het geluidsniveau van de koelkast is luid en het model is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat etenswaren langer vers blijven.

De Siemens KA95NAXEP side by side is een set bestaande uit een koelkast en vriezer. De koelkast biedt voldoende ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. De vriezer heeft een extra opslagruimte en heeft een handige ijstwister om ijsblokjes te maken. Beide apparaten hoeven niet te worden ontdooid dankzij No Frost.

Vrijstaande koelkast met No Frost technologie.

De Siemens KA95NAXEP side by side koelkast is een vrijstaand model met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met zijn strakke design en moderne uitstraling is deze koelkast een aanwinst voor elke keuken.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze.

De Siemens KA95NAXEP side by side vrieskast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 234 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 94 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor je huishouden. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit, basisklasse koelkwaliteit.

De Siemens KA95NAXEP side by side vrieskast heeft een bouwkwaliteit van topklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. De koelkwaliteit daarentegen is van basisklasse. Dit betekent dat de koeling mogelijk niet zo efficiënt is als bij modellen met een hogere koelkwaliteit. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Grote koelkast zonder vriesruimte, veel opbergruimte.

De Siemens KA95NAXEP side by side vrieskast heeft een netto inhoud van 242 liter. Dit betekent dat je voldoende ruimte hebt om al je etenswaren op te bergen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 346 liter, wat als groot wordt beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om al je verse producten koel te houden. Het vriesgedeelte heeft geen waarde, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Dit kan een nadeel zijn als je vaak diepvriesproducten wilt bewaren.

Luid geluid, niet stil, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Siemens KA95NAXEP side by side vrieskast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Geschikt voor schuur of garage, extra opslagruimte.

De Siemens KA95NAXEP side by side vrieskast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het overwegen van deze koelkast voor een externe ruimte. Het feit dat deze koelkast geschikt is voor een schuur of garage kan handig zijn voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben of die hun hoofdkoelkast willen ontlasten. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur binnen de juiste grenzen blijft om optimale prestaties te garanderen.

Vrieskast houdt etenswaren langer vers en smaakvol.

De Siemens KA95NAXEP side by side vrieskast is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets boven het vriespunt, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en ze langer wilt bewaren. De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer hun smaak en textuur behouden, waardoor je minder voedselverspilling hebt. Het is een waardevolle toevoeging aan deze vrieskast, vooral als je de koelkast in een schuur of garage wilt plaatsen waar de temperatuur kan variëren.