Koelhouden.nl

Siemens KI77SADE0

Bekijk de goedkoopste Siemens KI77SADE0

De Siemens KI77SADE0 is te koop bij

Review
Siemens KI77SADE0

De Siemens KI77SADE0 is een compacte inbouw koel-vriescombinatie met een inhoud van 169 liter in het koelgedeelte en 62 liter in het vriesgedeelte. Hij is geschikt voor 3 tot 4 personen en heeft een vershoudzone om groente en fruit langer vers te houden. De koelkast geeft een waarschuwingssignaal bij te lang openstaande deur en heeft Low Frost voor minder vaak ontdooien.

Het energieverbruik van deze koel-vriescombinatie is relatief hoog, wat kan resulteren in hogere energiekosten. De bouwkwaliteit is topklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur hoog zijn. De koelkwaliteit valt in de basisklasse, wat betekent dat de prestaties mogelijk niet de beste zijn. Met een netto inhoud van 231 liter biedt deze koel-vriescombinatie voldoende capaciteit voor een gemiddeld huishouden. Het geluidsniveau is normaal en zal niet storend zijn.

Deze koel-vriescombinatie is ook geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat jouw verse producten langer vers blijven.

De Siemens KI77SADE0 is een compacte koel-vriescombinatie met een inhoud van 169 liter in het koelgedeelte en 62 liter in het vriesgedeelte. Hij is geschikt voor 3 tot 4 personen en heeft een vershoudzone om groente en fruit langer vers te houden. De koelkast geeft een waarschuwingssignaal bij te lang openstaande deur en heeft Low Frost voor minder vaak ontdooien.

Inbouw koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Siemens KI77SADE0 is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De inbouw plaatsing zorgt ervoor dat de koelkast naadloos in je keuken past en een strakke uitstraling geeft. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je verse en bevroren producten op te slaan.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik.

De Siemens KI77SADE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 207 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 82,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare inbouw koel-vriescombinatie met topklasse bouwkwaliteit.

De Siemens KI77SADE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier zult hebben van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de basisklasse. Hoewel de koeling voldoende is, kan het zijn dat deze koel-vriescombinatie niet de beste prestaties levert in vergelijking met modellen in een hogere klasse.

Inbouw koel-vriescombinatie met 231 liter inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De Siemens KI77SADE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 231 liter, waarvan 169 liter voor het koelgedeelte en 62 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Deze koel-vriescombinatie is geschikt voor 3-4 personen, wat voldoende capaciteit biedt voor een gemiddeld huishouden.

Stille inbouw koel-vriescombinatie, 36 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Siemens KI77SADE0 inbouw koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zal het geen storende factor zijn in je keuken. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving terwijl je eten vers blijft in deze koel-vriescombinatie.

Inbouw koel-vriescombinatie voor extra opslagruimte buiten keuken.

De Siemens KI77SADE0 inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koel- en vriesruimte nodig hebben buiten de keuken. De koel-vriescombinatie biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en heeft handige functies zoals een NoFrost-systeem om ijsvorming te voorkomen. Het energielabel A++ zorgt ervoor dat je energie bespaart, zelfs als de koel-vriescombinatie in een onverwarmde ruimte staat.

Inbouw koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Siemens KI77SADE0 inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Met de vershoudzone in deze koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederf van jouw verse etenswaren.