Koelhouden.nl

Siemens KI81RAFE0

Bekijk de goedkoopste Siemens KI81RAFE0

De Siemens KI81RAFE0 is te koop bij

Review
Siemens KI81RAFE0

De Siemens KI81RAFE0 is een inbouw koelkast zonder vriesgedeelte. Het heeft een hyperFresh plus lade om groente en fruit langer vers te houden en een easyAccess plateau om gemakkelijk achterin geplaatste items te kunnen pakken. Het is geschikt voor boodschappen van 5 personen of meer en heeft een flessenrek voor frisdrank en wijn.

Het heeft geen anti-ijsvorming functie, dus je moet regelmatig handmatig het ijs verwijderen. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is. Het heeft een netto inhoud van 319 liter in het koelgedeelte, maar er is geen informatie over het vriesgedeelte.

Het geluidsniveau is normaal en het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

Het Siemens KI81RAFE0 koelkastmodel heeft een hyperFresh plus lade om groente en fruit langer vers te houden, en een easyAccess plateau om achterin geplaatste items gemakkelijk te kunnen pakken. De koelkast is geschikt voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer en heeft een meegeleverd flessenrek voor het opbergen van frisdrank en wijn.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, geen anti-ijsvorming functie.

De Siemens KI81RAFE0 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan een apart vriescompartiment. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Desondanks biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het koelen van je boodschappen en is het een goede keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudig en functioneel inbouwmodel.

Niet de meest energiezuinige koelkast op de markt.

De Siemens KI81RAFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 115 kWh en energiekosten van 46 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse inbouw koelkast met uitstekende bouw- en koelkwaliteit.

De Siemens KI81RAFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het koelsysteem van hoge kwaliteit is en je voedsel optimaal gekoeld blijft. Met deze koelkast ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt apparaat.

Inbouw koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Siemens KI81RAFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 319 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 319 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

37 dB, normaal geluidsniveau voor inbouw koelkast.

Het geluidsniveau van de Siemens KI81RAFE0 inbouw 1-deurs koelkast is 37 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Met een geluidsniveau van 37 dB zal je de koelkast waarschijnlijk wel horen, maar het geluid zal niet storend zijn. Dit is belangrijk om te weten, vooral als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer wilt plaatsen.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Siemens KI81RAFE0 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Siemens KI81RAFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.