Koelhouden.nl

Siemens KS36VAXEP

Bekijk de goedkoopste Siemens KS36VAXEP

De Siemens KS36VAXEP is te koop bij

Review
Siemens KS36VAXEP

De Siemens KS36VAXEP koelkast is geschikt voor een groot huishouden en heeft een inhoud van 346 liter. Het heeft een hyperFresh plus lade om groente en fruit langer vers te houden. De koelkast heeft een roestvrijstalen buitenkant zonder vingerafdrukken.

Het is een vrijstaande koelkast met een enkele deur en heeft geen vriesgedeelte. Het heeft een energie-efficiëntieklasse van A++ en een energieverbruik van 116 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, betrouwbaar en duurzaam. De netto inhoud van de koelkast is 346 liter, maar er is geen informatie over de netto inhoud van het vriesgedeelte.

Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om etenswaren langer vers te houden.

De Siemens KS36VAXEP koelkast heeft een inhoud van 346 liter en is geschikt voor een groot huishouden. Je kunt er veel eten in één keer in opslaan en bespaart zo ritjes naar de supermarkt. De groente en fruit blijven langer vers in de hyperFresh plus lade. De koelkast heeft een roestvrijstalen buitenkant zonder vingerafdrukken, waardoor hij er altijd netjes uitziet.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, energiezuinig (A++).

De Siemens KS36VAXEP is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het alleen geschikt is voor het koelen van voedsel en dranken. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Desondanks biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je verse producten en heeft het een energie-efficiëntieklasse van A++, waardoor het energieverbruik laag is.

Energieklasse E, verhoogt energierekening met €46,4/jaar.

De Siemens KS36VAXEP 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een energieverbruik van 116 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 46,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Betrouwbare en duurzame koelkast met basiskoelkwaliteit.

De Siemens KS36VAXEP 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet tot de topklasse behoort, zal deze koelkast nog steeds een behoorlijke levensduur hebben. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel zal vervullen, maar mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties biedt. Desondanks is deze koelkast een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame optie.

1-deurs koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Siemens KS36VAXEP 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 346 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 346 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor open keuken.

Het geluidsniveau van de Siemens KS36VAXEP 1-deurs koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

1-deurs koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Siemens KS36VAXEP 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet onder de 10 graden daalt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast met vershoudzone, geschikt voor verse producten.

De Siemens KS36VAXEP 1-deurs koelkast is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast biedt de mogelijkheid om je etenswaren langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vlees langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en deze langer willen bewaren. Daarnaast is deze koelkast ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.