Koelhouden.nl

SMEG FAB28LBL5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB28LBL5

De SMEG FAB28LBL5 is te koop bij

Review
SMEG FAB28LBL5

De SMEG FAB28LBL5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Het heeft een vershoudzone, een geluidsniveau van 35 decibel en een vriesvak van 26 liter. De koelkast is vrijstaand en heeft een vriesgedeelte met Low Frost technologie, waardoor ontdooien slechts twee keer per jaar nodig is.

Het energieverbruik is relatief hoog met energieklasse D, wat invloed kan hebben op de energierekening op de lange termijn. De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, met een solide constructie en voldoende koelkwaliteit. De netto inhoud van 270 liter is ruim genoeg voor een huishouden van 3 tot 4 personen, inclusief een netto vriesgedeelte van 26 liter. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het een stil apparaat.

De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat kan leiden tot snellere bederf van verse producten.

De SMEG FAB28LBL5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Hij heeft een vershoudzone, een geluidsniveau van 35 decibel en een vriesvak van 26 liter. Dankzij energieklasse D zijn de energiekosten laag en draag je bij aan het milieu.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte en uniek design.

De SMEG FAB28LBL5 is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Deze koelkast beschikt over een vriesgedeelte, waardoor je jouw etenswaren ook kunt invriezen. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je de koelkast slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. Met zijn unieke design en functionele specificaties is de SMEG FAB28LBL5 een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle koelkast.

Niet energiezuinige koelkast met hoog energieverbruik.

De SMEG FAB28LBL5 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 139 kWh en energiekosten van 52 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koelkast met goede stabiliteit en koelkwaliteit.

De SMEG FAB28LBL5 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. De constructie van de koelkast is solide en degelijk, wat zorgt voor een goede stabiliteit. De koelkwaliteit is ook voldoende, waardoor je voedsel op de juiste temperatuur blijft en vers blijft.

1-deurs koelkast met ruime inhoud van 270 liter.

De SMEG FAB28LBL5 1-deurs koelkast heeft een ruime netto inhoud van 270 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 244 liter, wat ruim genoeg is om al je verse producten op te slaan. Daarnaast heeft de koelkast een netto vriesgedeelte van 26 liter, wat handig is om bevroren voedsel in te bewaren. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek in je koelkast.

Stil geluidsniveau, geschikt voor open keuken of slaapkamer.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB28LBL5 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie van stille apparaten. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer wilt plaatsen waar je niet gestoord wilt worden door het geluid van het apparaat.

1-deurs koelkast voor buitenruimte met stijlvol design.

De SMEG FAB28LBL5 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast heeft voldoende capaciteit om voedsel en drankjes koel te houden, en de enkele deur zorgt voor gemakkelijke toegang. Het strakke design van de koelkast voegt ook een stijlvolle touch toe aan de schuur of garage.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De SMEG FAB28LBL5 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de versheid van bijvoorbeeld groenten en fruit. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.