Koelhouden.nl

SMEG FAB28LCR5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB28LCR5

De SMEG FAB28LCR5 is te koop bij

Review
SMEG FAB28LCR5

De SMEG FAB28LCR5 is een retro-vrijstaande koelkast met een enkele deur en een vriesgedeelte van 26 liter. Het heeft een Low Frost functie, waardoor je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Met een energieklasse D verbruikt deze koelkast relatief veel energie, wat invloed kan hebben op je energierekening.

De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Met een netto inhoud van 270 liter is de koelkast geschikt voor 3-4 personen. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor mensen die een rustige omgeving willen behouden. De koelkast kan in de schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De SMEG FAB28LCR5 is een retro-vrijstaande koelkast met een 1-deurs ontwerp. Geschikt voor 3 of 4 personen, inclusief een vershoudzone en een vriesvak van 26 liter. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel en energieklasse D, zorgt dit apparaat voor weinig geluid en lage energiekosten.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte en Low Frost functie.

De SMEG FAB28LCR5 is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, wat handig is voor het bewaren van bevroren voedsel. Wat betreft het ontdooien, heeft deze koelkast een Low Frost functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is een handige eigenschap die het onderhoud van de koelkast vereenvoudigt.

1-deurs koelkast met hoog energieverbruik, €52/jaar.

De SMEG FAB28LCR5 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 130 kWh, zal deze koelkast ongeveer 52 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening.

Betrouwbare en duurzame koelkast met goede stabiliteit.

De SMEG FAB28LCR5 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. De constructie van de koelkast is solide en stevig, wat zorgt voor een goede stabiliteit. De koelkwaliteit is ook voldoende, waardoor je voedsel op de juiste temperatuur blijft en vers blijft.

Grote koelkast met voldoende ruimte voor voedsel.

De SMEG FAB28LCR5 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 270 liter, waarvan 244 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 26 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt echter in de categorie 'klein', aangezien het minder dan 60 liter is. Met deze capaciteit is de koelkast geschikt voor 3-4 personen, wat voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB28LCR5 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk onder de categorie stil. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, vooral als je een rustige omgeving wilt behouden in je keuken of woonruimte. Met een geluidsniveau van 35 dB is deze koelkast een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stille koelkast.

1-deurs koelkast voor buitenruimte met ruime capaciteit.

De SMEG FAB28LCR5 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en dranken. Het strakke en stijlvolle ontwerp van de koelkast past goed bij verschillende interieurstijlen. Het enige aandachtspunt is dat de temperatuur in de schuur of garage goed in de gaten gehouden moet worden om ervoor te zorgen dat de koelkast optimaal blijft functioneren.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De SMEG FAB28LCR5 1-deurs koelkast is helaas niet voorzien van een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.