Koelhouden.nl

SMEG FAB28LRD5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB28LRD5

De SMEG FAB28LRD5 is te koop bij

Review
SMEG FAB28LRD5

De SMEG FAB28LRD5 is een retro koelkast met een 1-deurs model. Hij heeft een vershoudzone onderin en een vriesvak bovenin. Met een geluidsniveau van 35 decibel is hij stil. Door zijn energieklasse D zijn de energiekosten laag en draag je bij aan het milieu.

De koelkast is vrijstaand en heeft een vriesgedeelte met een Low Frost-functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Met zijn opvallende rode kleur voegt deze koelkast ook een vleugje stijl toe aan je keuken. Het energieverbruik van de koelkast is relatief hoog, maar de bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk. De netto inhoud van de koelkast is 270 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Het geluidsniveau van de koelkast is 35 dB, wat als stil wordt beschouwd. De koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het enige nadeel is dat de koelkast geen vershoudzone heeft.

De SMEG FAB28LRD5 is een retro koelkast met een 1-deurs model. Hij heeft een vershoudzone onderin en een vriesvak bovenin. Met een geluidsniveau van 35 decibel is hij stil. Door zijn energieklasse D zijn de energiekosten laag en draag je bij aan het milieu.

Rode koelkast met vriesgedeelte en Low Frost-functie.

De SMEG FAB28LRD5 is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, wat handig is voor het bewaren van bevroren voedsel. De koelkast is uitgerust met een Low Frost-functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. Met zijn opvallende rode kleur voegt deze koelkast ook een vleugje stijl toe aan je keuken.

Niet energiezuinige koelkast met hoog energieverbruik.

De SMEG FAB28LRD5 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 139 kWh en energiekosten van 52 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en redelijk duurzame 1-deurs koelkast.

De SMEG FAB28LRD5 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Grote koelkast met voldoende ruimte voor verse en ingevroren producten.

De SMEG FAB28LRD5 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 270 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 244 liter, wat valt binnen de categorie 'groot' volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 26 liter, wat als 'klein' wordt beschouwd volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Deze koelkast biedt dus voldoende ruimte voor het bewaren van zowel verse producten als ingevroren voedsel.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB28LRD5 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, terwijl een geluidsniveau van 36 t/m 38 dB als normaal wordt beschouwd. Met een geluidsniveau van 35 dB valt deze koelkast dus in de categorie stil. Dit is een positief aspect, aangezien een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving.

1-deurs koelkast voor buiten met ruime capaciteit.

De SMEG FAB28LRD5 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en dranken. Het ontwerp is stijlvol en past goed bij verschillende interieurstijlen. Het enige aandachtspunt is dat de temperatuur in de schuur of garage goed in de gaten gehouden moet worden om ervoor te zorgen dat de koelkast optimaal blijft functioneren.

Koelkast geschikt voor schuur/garage, geen vershoudzone.

De SMEG FAB28LRD5 1-deurs koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je geen speciale ruimte hebt om delicate producten zoals vlees, vis of zuivel langer vers te houden. Als je regelmatig dit soort producten wilt bewaren, is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.