Koelhouden.nl

SMEG FAB28RBL5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB28RBL5

De SMEG FAB28RBL5 is te koop bij

Review
SMEG FAB28RBL5

De SMEG FAB28RBL5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Het heeft een vershoudzone en een vriesvak van 26 liter. Met een geluidsniveau van 35 decibel is het apparaat nauwelijks hoorbaar.

De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat je weinig energiekosten per jaar hebt. Het is een vrijstaande koelkast met een enkele deur en een vriesgedeelte. Het heeft een Low Frost functie, waardoor je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Het energieverbruik is relatief hoog, met een jaarlijks verbruik van 139 kWh en energiekosten van 52 euro.

De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, en de koelkast heeft een netto inhoud van 270 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is stil, wat positief is voor een huiselijke omgeving. De koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De SMEG FAB28RBL5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Deze koelkast heeft een vershoudzone en een vriesvak van 26 liter. Met een geluidsniveau van 35 decibel is het apparaat nauwelijks hoorbaar. De koelkast heeft energieklasse D, waardoor je weinig energiekosten per jaar hebt en bijdraagt aan het milieu.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte en Low Frost functie.

De SMEG FAB28RBL5 is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, wat handig is voor het bewaren van bevroren voedsel. Wat betreft het ontdooien, heeft deze koelkast een Low Frost functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is een handige eigenschap die het onderhoud van de koelkast vereenvoudigt.

Niet energiezuinige koelkast met hoog energieverbruik.

De SMEG FAB28RBL5 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 139 kWh en energiekosten van 52 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koelkast met redelijke levensduur en koelvermogen.

De SMEG FAB28RBL5 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de middenklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat de koelkast voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden.

Grote koelkast met voldoende ruimte voor verse en ingevroren producten.

De SMEG FAB28RBL5 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 270 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 244 liter, wat valt binnen de categorie 'groot' volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 26 liter, wat als 'klein' wordt beschouwd volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Deze koelkast biedt dus voldoende ruimte voor het bewaren van zowel verse producten als ingevroren voedsel.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB28RBL5 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, terwijl een geluidsniveau van 36 t/m 38 dB als normaal wordt beschouwd. Met een geluidsniveau van 35 dB valt deze koelkast dus in de categorie stil. Dit is een positief aspect, aangezien een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving.

Koelkast voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De SMEG FAB28RBL5 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is ontworpen om bestand te zijn tegen de omstandigheden in een schuur of garage en kan dus veilig worden gebruikt in deze omgeving. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet onder de 10 graden daalt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan voedsel bederven.

De SMEG FAB28RBL5 1-deurs koelkast is helaas niet voorzien van een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.