Koelhouden.nl

SMEG FAB28RCR5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB28RCR5

De SMEG FAB28RCR5 is te koop bij

Review
SMEG FAB28RCR5

De SMEG FAB28RCR5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Hij is ideaal voor 3 of 4 personen en heeft een vershoudzone voor verse producten. Het geluidsniveau is slechts 35 decibel en het vriesvak heeft een capaciteit van 26 liter.

Met energieklasse D zijn de jaarlijkse energiekosten laag en draag je bij aan het milieu. De koelkast is vrijstaand en heeft een vriesgedeelte met een Low Frost-functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Het energieverbruik is relatief hoog, maar de bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk. De netto inhoud van 270 liter biedt voldoende ruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Het geluidsniveau van 35 dB maakt de koelkast stil en geschikt voor gebruik in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het enige nadeel is dat er geen vershoudzone is voor delicate producten.

De SMEG FAB28RCR5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Hij is ideaal voor 3 of 4 personen en heeft een vershoudzone voor verse producten. Het geluidsniveau is slechts 35 decibel en het vriesvak heeft een capaciteit van 26 liter. Met energieklasse D zijn de jaarlijkse energiekosten laag en draag je bij aan het milieu.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte en Low Frost-functie.

De SMEG FAB28RCR5 is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, wat handig is voor het bewaren van bevroren voedsel. De koelkast is uitgerust met een Low Frost-functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. Met zijn stijlvolle design en functionele specificaties is deze koelkast een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om voedsel vers te houden.

Energieklasse D, hoog energieverbruik, 139 kWh/jaar, 52 euro/jaar.

De SMEG FAB28RCR5 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een energieverbruik van 139 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 52 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare en duurzame koelkast met goede stabiliteit.

De SMEG FAB28RCR5 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. De constructie van de koelkast is solide en stevig, wat zorgt voor een goede stabiliteit. De koelkwaliteit is ook voldoende, waardoor je voedsel op de juiste temperatuur blijft en vers blijft.

Grote koelkast met klein vriesgedeelte, 270 liter.

De SMEG FAB28RCR5 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 270 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 244 liter, wat valt binnen de categorie 'groot' volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 26 liter, wat als 'klein' wordt beschouwd volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Deze koelkast biedt dus voldoende ruimte voor het bewaren van al je verse producten en heeft een klein vriesgedeelte voor het bewaren van diepvriesproducten.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB28RCR5 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie stil. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige sfeer in je keuken, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

1-deurs koelkast voor buiten met ruime capaciteit.

De SMEG FAB28RCR5 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en dranken. Het strakke en stijlvolle ontwerp past goed bij elke omgeving. Het enige aandachtspunt is dat de temperatuur in de schuur of garage goed in de gaten gehouden moet worden om ervoor te zorgen dat de koelkast optimaal blijft functioneren.

Koelkast voor schuur/garage, geen vershoudzone.

De SMEG FAB28RCR5 1-deurs koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je geen speciale ruimte hebt om delicate producten zoals vlees, vis of zuivel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun kwaliteit.