Koelhouden.nl

SMEG FAB28RRD5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB28RRD5

De SMEG FAB28RRD5 is te koop bij

Review
SMEG FAB28RRD5

De SMEG FAB28RRD5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Het heeft een vriesgedeelte en een netto inhoud van 270 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau is laag, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. Het energieverbruik is echter relatief hoog, met jaarlijkse energiekosten van 52 euro.

De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, maar niet de meest duurzame. De koelkast heeft geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het handig voor extra koelruimte tijdens bijvoorbeeld een barbecue of feestje in de tuin.

Over het algemeen is de SMEG FAB28RRD5 een praktische en efficiënte keuze voor het koelen en invriezen van voedsel, maar het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik en het ontbreken van een vershoudzone.

De SMEG FAB28RRD5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Geschikt voor 3-4 personen, met vershoudzone en laag geluidsniveau. Vriesvak van 26 liter en energieklasse D voor lage energiekosten.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte en Low Frost-functie.

De SMEG FAB28RRD5 is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, wat handig is voor het bewaren van bevroren voedsel. De koelkast is uitgerust met een Low Frost-functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. Met deze specificaties is de SMEG FAB28RRD5 een praktische en efficiënte keuze voor het koelen en invriezen van je voedsel.

Niet energiezuinige koelkast met hoog energieverbruik.

De SMEG FAB28RRD5 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 139 kWh en energiekosten van 52 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en redelijk duurzame 1-deurs koelkast.

De SMEG FAB28RRD5 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Koelkast met voldoende ruimte voor 3-4 personen.

De SMEG FAB28RRD5 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 270 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 244 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 26 liter, wat als klein kan worden beschouwd volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Dit betekent dat deze koelkast geen grote vriesruimte heeft, maar wel genoeg ruimte biedt voor het bewaren van bevroren producten.

Stil en rustig apparaat voor in de keuken.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB28RRD5 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koelkast geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het koken of eten. Met deze koelkast kun je genieten van een rustige en stille omgeving in jouw keuken.

Koelkast voor buitenruimte, geschikt voor drankjes en etenswaren.

De SMEG FAB28RRD5 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast kan worden gebruikt om drankjes en etenswaren koel te houden tijdens bijvoorbeeld een barbecue of feestje in de tuin. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast voor schuur/garage, geen vershoudzone.

De SMEG FAB28RRD5 1-deurs koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je geen speciale ruimte hebt om delicate producten zoals vlees, vis of zuivel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun kwaliteit.