Koelhouden.nl

SMEG FAB30LBL5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB30LBL5

De SMEG FAB30LBL5 is te koop bij

Review
SMEG FAB30LBL5

De SMEG FAB30LBL5 is een retro koel-vriescombinatie met een jaren 50 design. Hij heeft genoeg ruimte voor 3-4 personen en een Life Plus zone waarin je de temperatuur en luchtvochtigheid kunt bepalen. Het vriesgedeelte is geschikt voor het bewaren van patat en diepvriesfruit. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, dus moet je het vriesgedeelte 6 keer per jaar ontdooien.

Met een energieklasse D heeft deze koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik van 156 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 62,4 euro aan energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, dus betrouwbaar en duurzaam. De koelkast koelt gelijkmatig en houdt de temperatuur goed op peil. Met een netto inhoud van 222 liter voor het koelgedeelte en 72 liter voor het vriesgedeelte, is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau is 37 dB, wat normaal is.

De koelkast kan in de schuur of garage worden geplaatst, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven.

De SMEG FAB30LBL5 is een retro koel-vriescombinatie met een stijlvol jaren 50 design. Hij biedt genoeg ruimte voor 3-4 personen en heeft een Life Plus zone waarin je de temperatuur en luchtvochtigheid kunt bepalen. Met luchtcirculatie blijft alles in de koelkast koel, en het vriesgedeelte is geschikt voor het bewaren van patat en diepvriesfruit.

Koel-vriescombinatie zonder anti-ijsvorming functie. Ontdooien 6 keer per jaar.

De SMEG FAB30LBL5 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en voldoende opslagruimte.

De SMEG FAB30LBL5 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 156 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 62,4 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met voldoende opslagruimte en functionaliteit. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie van goede kwaliteit.

De SMEG FAB30LBL5 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het een betrouwbare en duurzame koelkast is. De constructie voelt stevig aan en de materialen lijken van goede kwaliteit te zijn. Wat betreft de koelkwaliteit is deze ook van middenklasse niveau. De koelkast koelt gelijkmatig en houdt de temperatuur goed op peil. Je kunt erop vertrouwen dat jouw etenswaren op de juiste temperatuur worden bewaard.

Koel-vriescombinatie met normale grootte voor 3-4 personen.

De SMEG FAB30LBL5 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 294 liter, waarvan 222 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 72 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel wordt een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot beschouwd, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met een netto inhoud van 222 liter voor het koelgedeelte en 72 liter voor het vriesgedeelte, voldoet deze koel-vriescombinatie aan de normale groottecriteria. Dit maakt het geschikt voor een huishouden van 3-4 personen.

Stille koelkast met normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB30LBL5 koel-vriescombinatie is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd en over het algemeen stil genoeg is voor dagelijks gebruik. Met een geluidsniveau van 37 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken.

Koel-vriescombinatie werkt optimaal boven 10 graden.

De SMEG FAB30LBL5 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is belangrijk omdat de koelkast optimaal functioneert bij deze temperatuur. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, anders kan dit de prestaties van de koelkast beïnvloeden. Daarom is het raadzaam om de schuur of garage goed te isoleren en te verwarmen indien nodig, om ervoor te zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft werken.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De SMEG FAB30LBL5 koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur constant en kan je bijvoorbeeld vlees, vis of groenten bewaren zonder dat ze snel bederven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone zorgt ervoor dat je voedsel langer goed blijft en je minder snel iets weg hoeft te gooien.