Koelhouden.nl

SMEG FAB30RBL5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB30RBL5

De SMEG FAB30RBL5 is te koop bij

Review
SMEG FAB30RBL5

De SMEG FAB30RBL5 is een retro koel-vriescombinatie met een jaren 50 design. Hij biedt genoeg ruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen. In de Life Plus zone kun je verse aardbeien langer bewaren en zelf de temperatuur en luchtvochtigheid bepalen. Het vriesgedeelte bovenin is ideaal voor patat of diepvriesfruit.

Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, dus moet je het vriesgedeelte 6 keer per jaar ontdooien. Met een energieklasse D heeft de koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De netto inhoud van het koelgedeelte is groot, met 222 liter, en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 72 liter. Het geluidsniveau is normaal, met 37 dB.

De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat jouw verse producten langer vers blijven.

De SMEG FAB30RBL5 is een retro koel-vriescombinatie met een stijlvol jaren 50 design. Hij biedt genoeg ruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen. In de Life Plus zone bewaar je verse aardbeien langer en bepaal je zelf de temperatuur en luchtvochtigheid. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in de koelkast koel is. Het vriesgedeelte bovenin is ideaal voor patat of diepvriesfruit.

Koel-vriescombinatie zonder anti-ijsvorming functie. Ontdooien 6 keer per jaar.

De SMEG FAB30RBL5 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De SMEG FAB30RBL5 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 156 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 62,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met redelijke levensduur.

De SMEG FAB30RBL5 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Het apparaat zal je etenswaren op een redelijke temperatuur houden, maar verwacht geen geavanceerde koeltechnologieën of optimale prestaties.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De SMEG FAB30RBL5 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 294 liter, waarvan 222 liter voor het koelgedeelte en 72 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 72 liter. Deze capaciteit is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Geluidsniveau van koelkast is normaal, niet storend.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB30RBL5 koel-vriescombinatie is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 tot 38 dB is deze koelkast niet te luid, maar ook niet bijzonder stil. Dit betekent dat je het geluid van de koel-vriescombinatie wellicht kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn in een normale woonomgeving. Als je op zoek bent naar een stillere optie, zou je moeten overwegen om een koelkast te kiezen met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De SMEG FAB30RBL5 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie houdt producten langer vers.

De SMEG FAB30RBL5 koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groenten, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je de koel-vriescombinatie in de schuur of garage plaatst, waar de temperatuur mogelijk kan variëren. Met de vershoudzone hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die snel hun versheid verliezen.