Koelhouden.nl

SMEG FAB30RCR5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB30RCR5

De SMEG FAB30RCR5 is te koop bij

Review
SMEG FAB30RCR5

De SMEG FAB30RCR5 is een retro koel-vriescombinatie met een stijlvol jaren 50 design en genoeg ruimte voor 3 tot 4 personen. Het apparaat heeft een energieklasse D en een gemiddeld energieverbruik van 156 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt.

De netto inhoud van het koelgedeelte is 222 liter en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 72 liter. Het geluidsniveau van de koel-vriescombinatie is 37 dB, wat als normaal wordt beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koel-vriescombinatie geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

De SMEG FAB30RCR5 is een retro koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor 3 tot 4 personen. Het stijlvolle jaren 50 design en de Life Plus zone maken hem geschikt voor elk huishouden. Met de luchtcirculatie blijft alles koel, ongeacht waar het wordt bewaard. Het vriesgedeelte bovenin is perfect voor patat of diepvriesfruit.

Vrijstaande koel-vriescombinatie zonder anti-ijsvormingstechnologie. 6 keer per jaar ontdooien.

De SMEG FAB30RCR5 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat heeft geen anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De SMEG FAB30RCR5 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 156 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 62,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met redelijke levensduur.

De SMEG FAB30RCR5 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het de temperatuur goed kan handhaven en voedsel veilig kan bewaren, maar het kan niet concurreren met de prestaties van high-end modellen. Al met al is de SMEG FAB30RCR5 een solide keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare koel-vriescombinatie zonder al te veel poespas.

Grote koel-vriescombinatie met 294 liter inhoud.

De SMEG FAB30RCR5 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 294 liter, waarvan 222 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 72 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 72 liter. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Koel-vriescombinatie heeft acceptabel geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB30RCR5 koel-vriescombinatie is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Het geluidsniveau kan echter nog steeds als acceptabel worden beschouwd, vooral in vergelijking met koelkasten die luider zijn dan 39 dB. Je kunt dus verwachten dat deze koel-vriescombinatie een redelijk rustige werking heeft, zonder al te veel storend geluid.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De SMEG FAB30RCR5 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, kun je ervoor zorgen dat je jouw voedsel veilig kunt bewaren in de schuur of garage, zonder je zorgen te hoeven maken over de werking van de koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De SMEG FAB30RCR5 koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Als je veel waarde hecht aan het langer vers houden van je etenswaren, is het wellicht verstandig om naar een koelkast te kijken die wel een vershoudzone heeft.