Koelhouden.nl

SMEG FAB32RBL5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB32RBL5

De SMEG FAB32RBL5 is te koop bij

Review
SMEG FAB32RBL5

De SMEG FAB32RBL5 koel-vriescombinatie is een stijlvolle retro koelkast met voldoende ruimte voor 3-4 personen. Het apparaat heeft aparte lades voor groenten en fruit en een No Frost systeem in de vriezer, waardoor ontdooien niet nodig is en je producten langer vers blijven.

Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met zijn topklasse bouw- en koelkwaliteit kun je rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. De netto inhoud van 331 liter is ruim voldoende voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau van 37 dB valt binnen de normale categorie en zal niet storend zijn in een normale huishoudelijke omgeving.

Deze koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft de SMEG FAB32RBL5 een vershoudzone, waardoor je verse producten langer vers kunt houden.

Met de SMEG FAB32RBL5 koel-vriescombinatie haal je een stijlvolle retro koelkast in huis. Het apparaat biedt voldoende ruimte voor 3 of 4 personen en heeft aparte lades voor groenten en fruit. De vriezer heeft 3 lades en een No Frost systeem, waardoor ontdooien niet nodig is en je producten langer vers blijven.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De SMEG FAB32RBL5 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met zijn stijlvolle design is deze koelkast een aanwinst voor elke keuken.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De SMEG FAB32RBL5 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De SMEG FAB32RBL5 koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met de SMEG FAB32RBL5 kun je dus vertrouwen op zowel de bouwkwaliteit als de koelkwaliteit.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De SMEG FAB32RBL5 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 331 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 234 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 97 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt deze koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor het bewaren van al je etenswaren.

Geluidsniveau van koel-vriescombinatie valt binnen normale categorie.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB32RBL5 koel-vriescombinatie is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zal niet storend zijn in een normale huishoudelijke omgeving. Het is belangrijk op te merken dat het geluidsniveau van een koelkast ook afhankelijk kan zijn van andere factoren, zoals de omgevingstemperatuur en de hoeveelheid voedsel in de koelkast.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De SMEG FAB32RBL5 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De SMEG FAB32RBL5 koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten op de ideale temperatuur te bewaren, waardoor ze langer vers blijven. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse groenten, fruit, vlees of vis kopen en deze langer willen bewaren zonder dat ze hun smaak of textuur verliezen. Met de vershoudzone van de SMEG FAB32RBL5 kun je erop vertrouwen dat je voedsel altijd op de juiste temperatuur wordt bewaard.