Koelhouden.nl

Veripart VPKVC180B

Bekijk de goedkoopste Veripart VPKVC180B

De Veripart VPKVC180B is te koop bij

Review
Veripart VPKVC180B

De Veripart VPKVC180B is een ruime koel-vriescombinatie met genoeg plek voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Met een koelruimte van 253 liter en een vriesruimte van 71 liter is er voldoende ruimte voor jouw boodschappen. Het No Frost-systeem zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien, wat een groot voordeel is.

De koelkast heeft een energieklasse D en een gemiddeld energieverbruik van 176 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 253 liter voor het koelgedeelte en 71 liter voor het vriesgedeelte. Het geluidsniveau van de koelkast is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd.

De koelkast is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen en beschikt niet over een vershoudzone.

De Veripart VPKVC180B is een ruime koel-vriescombinatie met genoeg plek voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Met een koelruimte van 253 liter en een vriesruimte van 71 liter is er voldoende ruimte voor jouw boodschappen. Dankzij luchtcirculatie blijft het op elk plateau even koel en met supervriezen blijft de smaak behouden. Het vriesgedeelte hoeft niet ontdooid te worden, wat jou tijd bespaart.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost-systeem.

De Veripart VPKVC180B is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een ingebouwd vriesgedeelte. Het No Frost-systeem zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien, wat een groot voordeel is. Dit betekent dat je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het handmatig ontdooien van de vriezer. Met deze koelkast heb je dus meer gemak en minder onderhoud.

Gemiddeld energieverbruik, jaarlijkse energiekosten van 70,4 euro.

De Veripart VPKVC180B koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 176 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 70,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Koel-vriescombinatie met middenklasse bouw- en koelkwaliteit.

De Veripart VPKVC180B koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het de temperatuur goed kan handhaven en voedsel veilig kan bewaren, maar het kan niet concurreren met de prestaties van high-end modellen. Kortom, de Veripart VPKVC180B biedt een degelijke bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor een redelijke prijs.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor groot huishouden.

De Veripart VPKVC180B koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 253 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 253 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 71 liter, wat als normaal kan worden beschouwd. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om je diepvriesproducten op te slaan. Al met al biedt deze koel-vriescombinatie voldoende capaciteit voor een groot huishouden.

Luid geluidsniveau, overweeg stillere optie met 35 dB.

Het geluidsniveau van de Veripart VPKVC180B koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere optie, is het wellicht verstandig om naar koelkasten te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koel-vriescombinatie niet geschikt voor schuur of garage.

De Veripart VPKVC180B koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat nadelig kan zijn voor de werking van de koelkast. Daarnaast is de isolatie van deze koel-vriescombinatie niet voldoende om de temperatuur constant te houden bij extreme temperaturen. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gereguleerd kan worden.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Veripart VPKVC180B koel-vriescombinatie beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.