Koelhouden.nl

Veripart VPKVC180Z

Bekijk de goedkoopste Veripart VPKVC180Z

De Veripart VPKVC180Z is te koop bij

Review
Veripart VPKVC180Z

De Veripart VPKVC180Z is een ruime koel-vriescombinatie met een koelruimte van 253 liter en een vriesruimte van 71 liter. Het No Frost-systeem zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien, wat handig is en ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is gemiddeld, met een jaarlijkse energiekosten van ongeveer 70,4 euro.

De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid biedt maar niet de prestaties van een topklasse model kan evenaren. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is voldoende voor een groot huishouden, met 253 liter in het koelgedeelte en 71 liter in het vriesgedeelte. Het geluidsniveau van de koelkast is luid, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plaatsen ervan. Helaas is de koel-vriescombinatie niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de fluctuerende temperaturen.

Ten slotte beschikt de koelkast niet over een vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De Veripart VPKVC180Z is een ruime koel-vriescombinatie met een koelruimte van 253 liter en een vriesruimte van 71 liter. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het op elk plateau even koel is. Door supervriezen blijft de smaak van jouw boodschappen behouden. Ook het ontdooien van het vriesgedeelte is verleden tijd dankzij No Frost.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost-systeem.

De Veripart VPKVC180Z is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een ingebouwd vriesgedeelte. Het No Frost-systeem zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien, wat een groot voordeel is. Dit betekent dat je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het handmatig ontdooien van de vriezer. Met deze koelkast heb je dus meer gemak en minder onderhoud.

Gemiddeld energieverbruik, energiekosten van 70,4 euro per jaar.

De Veripart VPKVC180Z koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 176 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 70,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Koel-vriescombinatie met betrouwbare levensduur en basisbehoeften.

De Veripart VPKVC180Z koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het de temperatuur goed kan handhaven en voedsel veilig kan bewaren, maar het kan niet concurreren met de prestaties van een topklasse model.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor groot huishouden.

De Veripart VPKVC180Z koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 253 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 253 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 71 liter, wat als normaal kan worden beschouwd. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om je diepvriesproducten op te slaan. Al met al biedt deze koel-vriescombinatie voldoende capaciteit voor een groot huishouden.

Luid geluidsniveau van koel-vriescombinatie, niet stil.

Het geluidsniveau van de Veripart VPKVC180Z koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de koelkast in een ruimte plaatst waar je veel tijd doorbrengt, zoals de keuken of de woonkamer.

Koel-vriescombinatie niet geschikt voor schuur of garage.

De Veripart VPKVC180Z koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat nadelig kan zijn voor de werking van de koelkast. Daarnaast is de isolatie van deze koel-vriescombinatie niet voldoende om de temperatuur constant te houden bij extreme temperaturen. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gereguleerd kan worden.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, sneller bederf.

De Veripart VPKVC180Z koel-vriescombinatie beschikt niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven, wat resulteert in verspilling en extra kosten.