Koelhouden.nl

Veripart VPTMKV48W

Bekijk de goedkoopste Veripart VPTMKV48W

De Veripart VPTMKV48W is te koop bij

Review
Veripart VPTMKV48W

De Veripart VPTMKV48W is een tafelmodel koelkast met een vriesgedeelte. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. De bouw- en koelkwaliteit zijn in de basisklasse, wat invloed kan hebben op de betrouwbaarheid en efficiëntie van de koelkast.

De netto inhoud is 80 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 41 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de extreme temperaturen. Helaas heeft het geen vershoudzone, waardoor etenswaren sneller kunnen bederven.

Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik en de bouw- en koelkwaliteit bij het maken van je aankoopbeslissing.

De Veripart VPTMKV48W is een tafelmodel koelkast waarin je groente, restjes en favoriete sapjes kunt bewaren. Het heeft een vriesvak, een plateau, een groentelade en 3 deurvakken voor je boodschappen. De achterkant is afgedekt om stof te voorkomen en de temperatuur is instelbaar met een draaiknop. De deur is omdraaibaar voor flexibiliteit in plaatsing.

Vrijstaande tafelmodel koelkast met vriesgedeelte.

De Veripart VPTMKV48W is een vrijstaand tafelmodel koelkast met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is aanwezig, maar helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Tafelmodel koelkast met hoog energieverbruik. Hogere energiekosten.

De Veripart VPTMKV48W tafelmodel koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een energieverbruik van 137 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 54,8 euro per jaar. Dit betekent dat je rekening moet houden met hogere energiekosten bij het gebruik van deze koelkast. Het is belangrijk om bewust te zijn van het energieverbruik van je apparaten om onnodige kosten te voorkomen.

Tafelmodel koelkast met basisklasse bouwkwaliteit.

De Veripart VPTMKV48W tafelmodel koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van de koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie en prestaties van de koeling. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Compacte tafelmodel koelkast met voldoende inhoud.

De Veripart VPTMKV48W tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 80 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 68 liter, wat voldoende ruimte biedt voor het bewaren van verse producten. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 12 liter, wat klein is maar nog steeds handig voor het bewaren van bevroren voedsel. Het totale capaciteit van deze koelkast is dus compact, maar voldoende voor een klein huishouden.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor stiltezoekers.

Het geluidsniveau van de Veripart VPTMKV48W tafelmodel koelkast is 41 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Veripart VPTMKV48W tafelmodel koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen sterk variëren, vooral tijdens de zomer en winter. Dit kan leiden tot problemen met de koelprestaties en de levensduur van de koelkast. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gecontroleerd kan worden.

Geen vershoudzone kan etenswaren sneller bederven.

De Veripart VPTMKV48W tafelmodel koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal te reguleren, waardoor producten langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.