Koelhouden.nl

Inventum koelvriescombinatie

Heb je interesse in een Inventum koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van Inventum precies is en hebben wij een overzicht van de beste Inventum koelvriescombinaties van 2024 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

Inventum KV1501B

2

Inventum KV1808B

Laatste update: 25 juni 2024

1

Inventum KV1501B

2

Inventum KV1808B

Laatste update: 25 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies voor een inbouw of vrijstaande Inventum koelvriescombinatie.
  • Deze Inventum koelvriescombinaties zijn getest op: inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.
  • Na onze verschillende testen zijn we uitgekomen op een top 5 beste Inventum koelvriescombinaties.
  • De inventum koelvriescombinatie is de Inventum KV1501B

De beste Inventum koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Inventum koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

1

Beste inventum koelvriescombinatie

De Inventum KV1501B is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Met een energieklasse E heeft deze koel-vriescombinatie een relatief hoog energieverbruik. De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit valt in de basisklasse.De netto inhoud van het koelgedeelte is 120 liter en van het vriesgedeelte 53 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van 41 dB wordt als luid beschouwd. Helaas is deze koel-vriescombinatie niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de fluctuerende temperatuur en slechte isolatie.Daarnaast beschikt de Inventum KV1501B niet over een vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer vers houden van verse producten.
De Inventum KV1808B is een vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie, waardoor ontdooien niet nodig is. Met een inhoud van 270 liter en 4 glazen plateaus is er genoeg ruimte voor al je boodschappen. De Superkoelen functie zorgt ervoor dat je grote voorraad goed gekoeld blijft.De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat resulteert in hogere energiekosten van ongeveer 87,6 euro per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, betrouwbaar maar niet topklasse. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 199 liter en het vriesgedeelte 71 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau van 41 dB wordt als luid beschouwd.De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in een schuur of garage vanwege temperatuurfluctuaties en slechte isolatie. Helaas heeft de koel-vriescombinatie geen vershoudzone, waardoor verse producten sneller kunnen bederven.

Een Inventum koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Invetum koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Invetum koelvriescombinaties. Voordat je een Invetum koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Wij hebben de beste Invetum koelvriescombinaties getest op: veiligheid van de koelvriescombinatie, duurzaamheid, afwerking, gebruikt materiaal, kwaliteit van de koeling, warmtezones en verbruik.

Aan de hand van deze specificaties zijn wij uitgekomen op een lijst met de beste Invetum koelvriescombinaties van 2024. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste apparaten, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 20 jaar gelukkig je koelvriescombinatie open doet!