Koelhouden.nl

Kleine koelvriescombinatie

Een kleine koelvriescombinatie heeft een inhoud van 150 liter of lager. Dit maakt hem geschikt voor een klein huishouden. Opzoek naar de beste kleine koelvriescombinatie van 2024? Neem dan snel een kijkje hieronder!
1

Samsung RB34C605CB1/EF

2

Samsung RB36T602CSA

3

Samsung RB34C605CS9/EF

4

Samsung RB34C605CWW/EF

5

Samsung RB38C705CB1/EF

Laatste update: 13 april 2024

1

Samsung RB34C605CB1/EF

2

Samsung RB36T602CSA

3

Samsung RB34C605CS9/EF

4

Samsung RB34C605CWW/EF

5

Samsung RB38C705CB1/EF

Laatste update: 13 april 2024

Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Een kleine koelvriescombinatie heeft een inhoud van 150 liter of lager.
  • Er zijn 2 types kleine koelvriescombinaties: een ‘tafelmodel’ & ‘mini koelvriescombinatie’.
  • Houd altijd rekening met het energielabel bij aanschaf van een kleine koelvriescombinatie
  • De kleine koelvriescombinatie is de Samsung RB34C605CB1/EF

De beste kleine koelvriescombinatie

De beste kleine koelvriescombinatie wordt gekozen op basis van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze wordt weer bepaald door meerdere factoren, denk aan het energielabel, de duurzaamheid van het product, het gebruikersgemak en natuurlijk de prijs. Hoe beter het energielabel, hoe beter voor het milieu en de portemonnee. Hoe beter de materialen en hoe beter de bouwkwaliteit, hoe duurzamer het product en hoe langer je er plezier van hebt. Maar ook het gebruikersgemak wordt meegenomen: is de indeling variabel en dus aan te passen aan bepaalde behoeften? En is de draairichting van de deur handig? Hoe is de bediening? Hierin wordt de mening van de consument als belangrijk gezien en die stempel is dan ook doorslaggevend.

1

Beste kleine koelvriescombinatie

De Samsung RB34C605CB1/EF is een energiezuinige koel-vriescombinatie met verschillende handige functies. Met de Optimal Fresh+ lade en de Humidity Fresh lade kun je de temperatuur en luchtvochtigheid naar wens instellen. Het apparaat heeft een laag geluidsniveau en is daarom geschikt voor een open keuken.De koel-vriescombinatie heeft een no-frost functie, waardoor ontdooien niet meer nodig is. Het energieverbruik is gemiddeld en de bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse. Met een netto inhoud van 344 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie kan ook in de schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.Daarnaast heeft het apparaat een vershoudzone, waardoor etenswaren langer vers blijven.
2
De Samsung RB36T602CSA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 365 liter, geschikt voor huishoudens van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft 251 liter en beschikt over 3 deurvakken en 2 plateaus, terwijl het vriesgedeelte 114 liter en 3 vrieslades heeft. Met het No Frost-systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C met een gemiddeld energieverbruik van 166 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 66,4 euro aan energiekosten. De bouwkwaliteit is topklasse en de koelkwaliteit valt in de middenklasse. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.Daarnaast heeft het apparaat een vershoudzone, waardoor verse producten langer vers blijven.
3
De Samsung RB34C605CS9/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met verschillende lades waarmee je de temperatuur en luchtvochtigheid afzonderlijk kunt instellen. Het lage geluidsniveau maakt hem geschikt voor een open keuken en de energieklasse C zorgt voor energiezuinigheid en besparing op de jaarlijkse energiekosten.Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien, wat je tijd en moeite bespaart. Met een netto inhoud van 344 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een rustige en stille omgeving. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven. Kortom, de Samsung RB34C605CS9/EF is een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van jouw voedsel.
4
De Samsung RB34C605CWW/EF koel-vriescombinatie heeft verschillende functies om jouw etenswaren langer vers te houden. Je kunt de temperatuur afzonderlijk instellen en de luchtvochtigheid aanpassen. Met een geluidsniveau van 35 decibel is de koelkast stil en energiezuinig, wat kosten bespaart.Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien, wat tijd en moeite bespaart. De koel-vriescombinatie heeft een strak design dat in elke keuken past en biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren. Met een energieklasse C heeft de koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur.Met een netto inhoud van 344 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een rustige en stille omgeving. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat jouw etenswaren langer vers blijven.
5
De Samsung RB38C705CB1/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 390 liter. Het heeft aparte temperaturen in de Optimal Fresh+ zone en kan superkoelen en supervriezen. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte niet te ontdooien.Met een app op je smartphone kan je de vakantiestand eenvoudig inschakelen. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C en een geluidsniveau van 35 dB, wat betekent dat het apparaat stil is. Het heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur.De koel-vriescombinatie is geschikt voor 5 personen of meer en biedt voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en dranken. Het is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft het een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

Nieuwe kleine koelvriescombinatie kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe koelvriescombinatie? Dan zul je zien dat een koelvriescombinatie verkrijgbaar is in alle soorten en maten. Van een grote Amerikaanse koelvriescombinatie voor het hele huishouden tot een kleine koelvriescombinatie die dienst kan doen als een bier- of broodbeleg opslag in een kleine studentenkamer. Wel zo handig als je weinig ruimte hebt, maar wel eten en/of drinken wilt koelen of invriezen. Een ander voordeel van een kleine koelvriescombinatie is dat deze een stuk minder energie verbruikt.

Twee typen kleine koelvriescombinaties

Er zijn twee typen binnen de kleine koelvriescombinatie: een ‘tafelmodel’ of een ‘mini koelvriescombinaties’.

Tafelmodel

Een tafelmodel heeft een afmeting van 85 centimeter hoog en 48 tot 61 centimeter breed. Ben je op zoek naar een kleine koelvriescombinatie? Let dan goed op of er een vriesdeel in zit. Een tafelmodel heeft namelijk niet altijd een vriesdeel. Heeft een kleine koelvriescombinatie dit wel, dan zal het vriesdeel een inhoud van 11 tot 19 liter hebben. Dit is klein maar kan zeker voldoende zijn in een één- of tweepersoonshuidhouden, of als er een tweede koelvriescombinatie in de bijkeuken of garage staat. Het vriesvak heeft een eigen deur, waardoor de temperatuur goed gereguleerd blijft.

Mini koelvriescombinatie

Een mini koelvriescombinatie heeft een afmeting van 52 centimeter hoog en 44 centimeter breed. De inhoud komt dan neer op ongeveer 35 tot 42 L en is echt bedoeld om op een andere koelvriescombinatie of op een bar te plaatsen. Dit kan natuurlijk ook dienen als een kleine koelkast voor de essentiële dingen in een studentenkamer. De mini koelvriescombinatie is niet geschikt voor een 2- of meerpersoons huishouden.

Het energielabel

Behalve de afmeting, is er meer om rekening mee te houden bij de aanschaf van een nieuwe kleine koelvriescombinatie. Denk aan: het energielabel, de draairichting van de deur, wel of geen no frost. Let er ook goed op of er een vriesvak in zit. In deze modellen is dat niet standaard het geval.

Dit bepaald de gebruikerskosten. Een voordeel van een kleine koelvriescombinatie of een mini koelvriescombinatie is natuurlijk dat deze al minder energie verbruikt: er moet tenslotte minder ruimte gekoeld worden. Toch is een gusntig energielabel niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De jaarlijkse energiekosten zullen aanzienlijk lager zijn. Mocht de aankoopprijs dus hoger liggen, dan verdien je dat vaak (meer dan) terug!