Koelhouden.nl

Siemens koelvriescombinatie

Heb je interesse in een Siemens koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van Siemens precies is en hebben wij een overzicht van de beste Siemens koelvriescombinaties van 2024 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

Siemens KG39E8XBA

2

Siemens KG39NXIBF

3

Siemens KG36VVLEA

4

Siemens KG36EALCA

5

Siemens KG39NXICF

Laatste update: 25 juni 2024

1

Siemens KG39E8XBA

2

Siemens KG39NXIBF

3

Siemens KG36VVLEA

4

Siemens KG36EALCA

5

Siemens KG39NXICF

Laatste update: 25 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies voor een inbouw of vrijstaande Siemens koelvriescombinatie.
  • Deze Siemens koelvriescombinaties zijn getest op: inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.
  • Na onze verschillende testen zijn we uitgekomen op een top 5 beste Siemens koelvriescombinaties.
  • De siemens koelvriescombinatie is de Siemens KG39E8XBA

De beste Siemens koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Siemens koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

1

Beste siemens koelvriescombinatie

De Siemens KG39E8XBA is een energiezuinige koel-vriescombinatie met energieklasse B. Het heeft vershoudzones voor het langer bewaren van etenswaren en een bigBox lade in het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is slechts 38 decibel.Het apparaat heeft Low Frost technologie, waardoor je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Het heeft een netto inhoud van 343 liter, waarvan 249 liter voor het koelgedeelte en 94 liter voor het vriesgedeelte. Het is geschikt voor maximaal 3 of 4 personen. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en niet storend luid.De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.
De Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie is een energiezuinige optie met een energieklasse B. Het apparaat heeft een netto inhoud van 363 liter, wat voldoende ruimte biedt voor 5 personen of meer. De koelkast heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is.Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor plaatsing in een open keuken of in de buurt van de woonkamer. Daarnaast is de koel-vriescombinatie voorzien van een vershoudzone, waardoor verse producten langer vers blijven. Het apparaat is ook geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.Hoewel het energieverbruik gemiddeld is, is het nog steeds een efficiënte keuze voor het huishouden. Kortom, de Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie biedt een efficiënte en praktische koeloplossing met voldoende ruimte en handige functies.
Voordelen Nadelen
Schuur-bestendig
Niet zuinig
Koelkwaliteit -
Geen alarm
De Siemens KG36VVLEA is een ruime vrijstaande koel-vriescombinatie met genoeg plaats voor de boodschappen voor de boodschappen voor een huishouden van 5 of meer personen. In de vershoudzone stel je zelf de vochtigheid van de ruimte in. Bij een hoge luchtvochtigheid blijven groente en fruit langer vers en een lage luchtvochtigheid is beter voor vlees, vis en kaas. Gebruik de supervries functie als je graag in één keer al je boodschappen invriest. De smaak en vitamines in je boodschappen blijven hierdoor gelijk. Ook blijven etenswaren die al in je vriezer liggen goed gekoeld waardoor je ze langer bewaart.
De Siemens KG36EALCA is een energiezuinige en stille koel-vriescombinatie geschikt voor 3 tot 4 personen. Het apparaat heeft een freshSense lade die groente en fruit langer vers houdt en luchtcirculatie op elk plateau voor een gelijkmatige koeling. Met de Low Frost technologie hoef je de koelkast slechts twee keer per jaar te ontdooien, wat minder onderhoud en tijd bespaart.Hoewel de energieklasse C niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Met een netto inhoud van 308 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en niet storend luid. De koel-vriescombinatie kan in de schuur of garage worden geplaatst, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft.De vershoudzone zorgt ervoor dat groente, fruit en vlees langer vers blijven.
De Siemens KG39NXICF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met topklasse koelkwaliteit. Het heeft verschillende handige functies, zoals hyperFresh lades voor vis, vlees, groente of fruit, een extra koude 0-gradenzone voor specifieke etenswaren en een vershoudlade met aanpasbare luchtvochtigheid.Met 260 liter koelinhoud en 103 liter vriesinhoud biedt het voldoende ruimte voor 5 personen of meer. Het apparaat heeft een strak design en hoeft nooit ontdooid te worden dankzij de No Frost technologie. Het energieverbruik is gemiddeld, met een jaarlijkse energiekost van ongeveer 72,9 euro. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Het geluidsniveau is laag, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. De koel-vriescombinatie is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft.Tot slot heeft het apparaat een vershoudzone om verse producten langer vers te houden.

Een Siemens koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Siemens koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Siemens koelvriescombinaties. Voordat je een Siemens koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Wij hebben de beste Siemens koelvriescombinaties getest op: veiligheid van de koelvriescombinatie, duurzaamheid, afwerking, gebruikt materiaal, kwaliteit van de koeling, warmtezones en verbruik.

Aan de hand van deze specificaties zijn wij uitgekomen op een lijst met de beste Siemens koelvriescombinaties van 2024. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste apparaten, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 20 jaar gelukkig je koelvriescombinatie open doet!