Koelhouden.nl

Siemens koelvriescombinatie

Heb je interesse in een Siemens koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van Siemens precies is en hebben wij een overzicht van de beste Siemens koelvriescombinaties van 2023 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

Siemens KG49NXXEA

2

Siemens KG36VVLEA

3

Siemens KG39E8XBA

4

Siemens KG49NAIDP

5

Siemens KG36N2ICF

Laatste update: 25 september 2023

1

Siemens KG49NXXEA

2

Siemens KG36VVLEA

3

Siemens KG39E8XBA

4

Siemens KG49NAIDP

5

Siemens KG36N2ICF

Laatste update: 25 september 2023

Yannick
Yannick

Koel expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Kies voor een inbouw of vrijstaande Siemens koelvriescombinatie.
  • Deze Siemens koelvriescombinaties zijn getest op: inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.
  • Na onze verschillende testen zijn we uitgekomen op een top 5 beste Siemens koelvriescombinaties.
  • De siemens koelvriescombinatie is de Siemens KG49NXXEA

De beste Siemens koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Siemens koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

1

Beste siemens koelvriescombinatie

Voordelen Nadelen
Schuur-bestendig
Bouwkwaliteit ++
Open deur alarm
Veel inhoud
Duur
Niet zuinig
De Siemens KG49NXXEA is een koel-vriescombinatie van 70 centimeter breed, die verse aardbeien en paprika's langer bewaart. Leg je abrikozen en broccoli in de hyperFresh-lade, waar je de luchtvochtigheid eenvoudig instelt met de schuifregelaar. Hierdoor geniet je langer van de vitamines. De freshSensor meet de temperatuur in de koelkast continu en voorkomt schommelingen. Zo blijft je eten vers. Heb je iets achterin de koelkast staan? Schuif dan de easyAccess plateaus uit, zodat je gemakkelijk de slagroom pakt. De Siemens koelkast heeft ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. En dankzij de No Frost technologie heb je geen last van ijsvorming in de vrieslades of op de verpakkingen.
2
Voordelen Nadelen
Schuur-bestendig
Niet zuinig
Koelkwaliteit -
Geen alarm
De Siemens KG36VVLEA is een ruime vrijstaande koel-vriescombinatie met genoeg plaats voor de boodschappen voor de boodschappen voor een huishouden van 5 of meer personen. In de vershoudzone stel je zelf de vochtigheid van de ruimte in. Bij een hoge luchtvochtigheid blijven groente en fruit langer vers en een lage luchtvochtigheid is beter voor vlees, vis en kaas. Gebruik de supervries functie als je graag in één keer al je boodschappen invriest. De smaak en vitamines in je boodschappen blijven hierdoor gelijk. Ook blijven etenswaren die al in je vriezer liggen goed gekoeld waardoor je ze langer bewaart.
3
Voordelen Nadelen
Zuinig
Is stil
Schuur-bestendig
Koelkwaliteit ++
Open deur alarm
Duur
Zoek je een energiezuinige koel-vriescombinatie, dan is de Siemens KG39E8XBA een goede optie. Dankzij energieklasse B verbruik je minder energie en betaal je tot € 48,- aan energiekosten per jaar. Ondertussen bewaar je de boodschappen voor maximaal 3 of 4 personen. Gebruik de vershoudzones om je verse etenswaren langer te bewaren. Zo leg je zalm in de 0-gradenzone en gebruik je de hyperFresh lade met schuifregelaar voor je broccoli of aardbeien. Het vriesgedeelte heeft een bigBox lade, die genoeg ruimte heeft voor een grote ijstaart. Zodra je de deur van de koelkast sluit, heb je dankzij het relatief lage geluidsniveau geen last van harde geluiden.
4
Voordelen Nadelen
Is stil
Schuur-bestendig
Bouwkwaliteit ++
Koelkwaliteit ++
Open deur alarm
Veel inhoud
Duur
De Siemens KG49NAIDP is een zeer ruime koel-vriescombinatie. Zo bewaar je gemakkelijk de boodschappen van 5 personen of meer. In de hyperFresh lade pas je gemakkelijk de luchtvochtigheid aan met een schuifregelaar. Hierdoor blijven je wortels, venkels en paprika's langer vers. Met een geluidsniveau van 38 decibel hoor je nauwelijks dat de koelkast aanstaat. Je kijkt dan ongestoord je favoriete serie. Dankzij de luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koud. Het maakt dus niet uit waar je de biefstuk of hamburgers neerlegt.
5
Voordelen Nadelen
Is stil
Schuur-bestendig
Bouwkwaliteit ++
Koelkwaliteit ++
Open deur alarm
Groot vriesvak
De Siemens KG36N2ICF is een energiezuinige koel-vriescombinatie met energieklasse C. Je bespaart hiermee op je kosten dankzij verschillende technieken. Het multiAirflow systeem koelt je boodschappen gelijkmatig en voorkomt dat de temperatuur schommelt. Wanneer je de deur opent, blijft het overal even koud. Zo blijft je eten langer vers. Achter de bovenste deur vind je een koelruimte met 218 liter inhoud, geschikt voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Je hebt dankzij de speciale coating op de roestvrijstalen deur geen last van vingerafdrukken. De hyperFresh vershoudlade gebruik je als 0-gradenzone voor vlees en vis. Voor groente en fruit is er een aparte vershoudzone. Diepvriesproducten bewaar je in het 103 liter ruime vriesgedeelte. Door No Frost hoef je dit nooit te ontdooien.

Een Siemens koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Siemens koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Siemens koelvriescombinaties. Voordat je een Siemens koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Wij hebben de beste Siemens koelvriescombinaties getest op: veiligheid van de koelvriescombinatie, duurzaamheid, afwerking, gebruikt materiaal, kwaliteit van de koeling, warmtezones en verbruik.

Aan de hand van deze specificaties zijn wij uitgekomen op een lijst met de beste Siemens koelvriescombinaties van 2023. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste apparaten, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 20 jaar gelukkig je koelvriescombinatie open doet!