Koelhouden.nl

Liebherr koelvriescombinatie

Heb je interesse in een Liebherr koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van Liebherr precies is en hebben wij een overzicht van de beste Liebherr koelvriescombinaties van 2023 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

Liebherr CU 2331-22

2

Liebherr CT 2131-21

3

Liebherr CNd 5203-20

4

Liebherr CNsfd 5203-20

5

Liebherr CNd 5703-20

Laatste update: 24 september 2023

1

Liebherr CU 2331-22

2

Liebherr CT 2131-21

3

Liebherr CNd 5203-20

4

Liebherr CNsfd 5203-20

5

Liebherr CNd 5703-20

Laatste update: 24 september 2023

Yannick
Yannick

Koel expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Liebherr is een koel- en vriesspecialist.
  • Liebherr staat bekend om de hoge kwaliteit en luxe uitstraling.
  • Kies voor een inbouw of vrijstaande ETNA koelvriescombinatie.
  • De liebherr koelvriescombinatie is de Liebherr CU 2331-22

De beste Liebherr koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Liebherr koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

Voordelen Nadelen
Is stil
Schuur-bestendig
Niet zuinig
Bouwkwaliteit -
Koelkwaliteit -
Geen alarm
Klein vriesvak
De Liebherr CU 2331-22 is een compacte, vrijstaande koel-vriescombinatie voor huishoudens van 3 tot 4 personen. Achter de bovenste deur vind je het koelgedeelte. Je kiest met de verstelbare plateaus eenvoudig een indeling die bij jouw boodschappen past. Voor flessen fris, sauzen en eieren staan 3 deurvakken tot je beschikking. Groenten en fruit vinden een plekje in de 2 groentelades. Achter de onderste koelkastdeur vind je de 2 vrieslades. Het vriesgedeelte is voorzien van Smart Frost. Dit betekent dat er weinig ijs hecht aan de binnenwanden en je diepvriesproducten.
Voordelen Nadelen
Is stil
Schuur-bestendig
Niet zuinig
Bouwkwaliteit -
Koelkwaliteit -
Geen alarm
In de Liebherr CT 2131-21 bewaar je met een koelinhoud van 152 liter de boodschappen voor 3 tot 4 personen. De plateaus zijn verstelbaar in hoogte, waardoor je eenvoudig plek maakt voor een grote taart of hoge pannen eten. Ook voor grote pakken sap en flessen frisdrank is er voldoende ruimte. Het onderste deurvak is ruimer, waardoor je hier tijdens een verjaardag gemakkelijk al je drinken bewaart. Boven in de koelkast vind je een vriesvak van 44 liter. Deze is geschikt voor je brood, een diepvriespizza en wat ijsjes of zakken groentes.
Voordelen Nadelen
Is stil
Schuur-bestendig
Koelkwaliteit ++
Open deur alarm
Groot vriesvak
Met de Liebherr CNd 5203-20 koel-vriescombinatie heb je voldoende ruimte voor de etenswaren van 3 tot 4 personen. Door de luchtcirculatie maakt het niet uit hoe je deze in de koelkast verdeeld. Het is namelijk overal even koud. Je paprika¿s, broccoli en courgette bewaar je langer in de EasyFresh lade. Hier is de luchtvochtigheid hoger, waardoor je groente en fruit langer vers blijven. Dankzij No Frost ontstaat er geen ijslaag in je vriezer. Je bakken ijs blijven zo lekker smaken en je ontdooit de vriezer nooit meer. Je zet het apparaat ook gemakkelijk in niet- verwarmde ruimtes als een schuur of een garage. Let er dan wel op dat de minimale omgevingstemperatuur niet lager wordt dan -15°C.
Voordelen Nadelen
Is stil
Schuur-bestendig
Koelkwaliteit ++
Open deur alarm
Groot vriesvak
Met de Liebherr CNsfd 5203-20 koel-vriescombinatie heb je voldoende ruimte voor de etenswaren van 3 tot 4 personen. Door de luchtcirculatie maakt het niet uit hoe je deze in de koelkast verdeeld. Het is namelijk overal even koud. Je paprika's, broccoli en courgette bewaar je langer in de EasyFresh lade. Hier is de luchtvochtigheid hoger, waardoor je groente en fruit langer vers blijven. Dankzij No Frost ontstaat er geen ijslaag in je vriezer. Je bakken ijs blijven zo lekker smaken en je ontdooit de vriezer nooit meer. Je zet het apparaat ook gemakkelijk in niet- verwarmde ruimtes als een schuur of een garage. Let er dan wel op dat de minimale omgevingstemperatuur niet lager wordt dan -15°C.
Voordelen Nadelen
Is stil
Schuur-bestendig
Koelkwaliteit ++
Open deur alarm
Groot vriesvak
Veel inhoud
Met een koelinhoud van 268 liter heb je in de Liebherr CNd 5703-20 genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen. Waar je de verse pasta of komijnenkaas neerlegt, maakt dankzij de luchtcirculatie niet uit. Het is bovenin net zo koud als onderin. Dankzij DuoCooling heeft de koelkast 2 volledig gescheiden luchtstromen voor het koel- en vriesgedeelte. Zo drogen jouw tomaten niet uit en ruikt het koelgedeelte niet naar ingevroren zalm. De flessen cola leg je op het meegeleverde flessenrek, zodat je op de plateaus meer ruimte hebt voor andere boodschappen. Al je ijsjes, brood en pizza's bewaar je in 1 van de 3 vrieslades, die je dankzij No Frost nooit hoeft te ontdooien.

Een Liebherr koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Liebherr koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Liebherr koelvriescombinaties. Voordat je een Liebherr koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Als koel- en vriesspecialist gaat Liebherr ervoor om continue te streven naar nieuwe technologie om de energiebesparing, het bedieningsgemak en koelcomfort zo hoog mogelijk te houden. De geschiedenis van Liebherr begon in 1949 met de ontwikkeling van industriële installaties en productie-eenheden op het gebied van gereedschapsmachines, gekoppelde systemen en automatiseringstechniek.

Tegenwoordig richt Liebherr zich vooral op koel vriescombinaties en zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste en meest innovatieve bedrijven in de koeltechniek. Van de 283 modellen valt 16 procent binnen de meest energiezuinige klassen: A+, A++ en A+++. Liebherr staat bekend om de hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Met een serviceverlening die garant staat door snel en effectief storingen op te lossen, zowel in als na de garantieperiode. Liebherr inbouwapparaten hebben zelf tot 7 jaar garantie.