Koelhouden.nl

Liebherr koelvriescombinatie

Heb je interesse in een Liebherr koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van Liebherr precies is en hebben wij een overzicht van de beste Liebherr koelvriescombinaties van 2024 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

Liebherr CBNbda 5723-20

2

Liebherr CNd 5703-20

3

Liebherr CNsfd 5203-20

4

Liebherr CNd 5203-20

5

Liebherr CNd 5023-20

Laatste update: 25 juni 2024

1

Liebherr CBNbda 5723-20

2

Liebherr CNd 5703-20

3

Liebherr CNsfd 5203-20

4

Liebherr CNd 5203-20

5

Liebherr CNd 5023-20

Laatste update: 25 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Liebherr is een koel- en vriesspecialist.
  • Liebherr staat bekend om de hoge kwaliteit en luxe uitstraling.
  • Kies voor een inbouw of vrijstaande ETNA koelvriescombinatie.
  • De liebherr koelvriescombinatie is de Liebherr CBNbda 5723-20

De beste Liebherr koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Liebherr koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

De Liebherr CBNbda 5723-20 is een energiezuinige koel-vriescombinatie met een geluidsniveau van 33 decibel. Het model biedt ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer en heeft 2 BioFresh vershoudzones voor vlees, vis en kaas. Met de EasyTwist Ice dispenser maak je snel ijsblokjes en het PowerCooling systeem zorgt ervoor dat je boodschappen langer vers blijven.De koelkast heeft een vrijstaand design en hoeft dankzij de No Frost technologie nooit te worden ontdooid. Met een energieklasse A en een jaarlijks energieverbruik van 116 kWh is deze koel-vriescombinatie energiezuinig en bespaart het op de energierekening. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is.Met een netto inhoud van 361 liter en een geluidsniveau van 33 dB is de Liebherr CBNbda 5723-20 geschikt voor 5 personen of meer en kan het in de schuur of garage worden geplaatst. De vershoudzone zorgt ervoor dat je groenten, fruit en andere verse etenswaren langer vers blijven.
De Liebherr CNd 5703-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor 5 personen. Het koel- en vriesgedeelte hebben gescheiden luchtstromen, waardoor je boodschappen niet uitdrogen of naar elkaar gaan ruiken. Met een flessenrek en 3 vrieslades hoef je nooit te ontdooien. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien.De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je etenswaren en heeft handige functies zoals een temperatuurregeling en een alarmsysteem bij een te hoge temperatuur. Met een energieklasse D heeft deze koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik. Met een netto inhoud van 371 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 36 dB valt binnen de normale categorie en de koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.De vershoudzone zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je minder snel producten hoeft weg te gooien.
De Liebherr CNsfd 5203-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor 3 tot 4 personen. Het apparaat heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Dankzij de No Frost technologie hoef je nooit meer te ontdooien en blijft de vriezer ijsvrij.Met een energieklasse D heeft deze koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik van 201 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 80,4 euro aan energiekosten. De bouwkwaliteit is betrouwbaar en duurzaam, terwijl de koelkwaliteit van topklasse is. Met een netto inhoud van 330 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 36 dB is normaal en niet storend. De koel-vriescombinatie kan ook in de schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.Daarnaast heeft het apparaat een vershoudzone waarin je groenten, fruit en vlees langer vers kunt houden.
De Liebherr CNd 5203-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met voldoende ruimte voor 3-4 personen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in de koelkast even koud is en je etenswaren langer vers blijven in de EasyFresh lade met hogere luchtvochtigheid.Met No Frost ontstaat er geen ijslaag in de vriezer en kun je de vriezer gemakkelijk in niet-verwarmde ruimtes plaatsen, zolang de minimale omgevingstemperatuur niet lager is dan 10°C. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is gemiddeld, wat resulteert in ongeveer 80,4 euro aan energiekosten per jaar. De bouwkwaliteit is betrouwbaar en duurzaam, terwijl de koelkwaliteit van topklasse is.De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 330 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau is normaal, waardoor de koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koel-vriescombinatie geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.
De Liebherr CNd 5023-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met DuoCooling en No Frost technologie. Het apparaat houdt je eten vers en voorkomt dat je het snel moet weggooien. Met een netto inhoud van 280 liter is er voldoende ruimte voor al jouw etenswaren.Het geluidsniveau van 35 decibel zorgt ervoor dat je het apparaat nauwelijks hoort. De koelkwaliteit is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koel-vriescombinatie.Het apparaat is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. De Liebherr CNd 5023-20 is voorzien van een vershoudzone, wat ideaal is voor het bewaren van verse producten.

Een Liebherr koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Liebherr koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Liebherr koelvriescombinaties. Voordat je een Liebherr koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Als koel- en vriesspecialist gaat Liebherr ervoor om continue te streven naar nieuwe technologie om de energiebesparing, het bedieningsgemak en koelcomfort zo hoog mogelijk te houden. De geschiedenis van Liebherr begon in 1949 met de ontwikkeling van industriële installaties en productie-eenheden op het gebied van gereedschapsmachines, gekoppelde systemen en automatiseringstechniek.

Tegenwoordig richt Liebherr zich vooral op koel vriescombinaties en zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste en meest innovatieve bedrijven in de koeltechniek. Van de 283 modellen valt 16 procent binnen de meest energiezuinige klassen: A+, A++ en A+++. Liebherr staat bekend om de hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Met een serviceverlening die garant staat door snel en effectief storingen op te lossen, zowel in als na de garantieperiode. Liebherr inbouwapparaten hebben zelf tot 7 jaar garantie.