Koelhouden.nl

ETNA koelvriescombinatie

Heb je interesse in een ETNA koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van ETNA precies is en hebben wij een overzicht van de beste ETNA koelvriescombinaties van 2023 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

ETNA KCV186NZWA

2

ETNA KCV182NWIT

Laatste update: 28 september 2023

1

ETNA KCV186NZWA

2

ETNA KCV182NWIT

Laatste update: 28 september 2023

Yannick
Yannick

Koel expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Kies voor een inbouw of vrijstaande ETNA koelvriescombinatie.
  • Deze ETNA koelvriescombinaties zijn getest op: inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.
  • Na onze verschillende testen zijn we uitgekomen op een top 5 beste ETNA koelvriescombinaties.
  • De etna koelvriescombinatie is de ETNA KCV186NZWA

De beste ETNA koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 ETNA koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

Voordelen Nadelen
Schuur-bestendig
Open deur alarm
Niet zuinig
Je eten blijft langer vers in de ETNA KCV186NZWA. Het koelgedeelte van de koel-vriescombinatie heeft 2 vershoudzones, namelijk een 0-gradenzone en een vershoudzone met aanpasbare luchtvochtigheid. Hierdoor zijn zowel je broccoli en aardbeien als mot zalm langer te bewaren. Waar je jouw favoriete stuk kaas of kwarktaart neerlegt, maakt dankzij de luchtcirculatie niet uit. Het is overal in de koelkast even koel. Met de led verlichting zie je precies waar de dipsausjes liggen. In het vriesvak vind je 3 overzichtelijke vrieslades. De functie FastFreeze verlaagt de temperatuur van het vriesgedeelte tijdelijk naar -24 graden Celsius. Zo warmt het vriesgedeelte niet op wanneer jij veel producten in één keer invriest. Dankzij No Frost is het ontdooien van de vrieslades verleden tijd.
Voordelen Nadelen
Niet zuinig
Veel geluid
Niet voor schuur
Koelkwaliteit -
Geen alarm
Bewaar de boodschappen voor 3 tot 4 personen in de ETNA KCV182NWIT. Dankzij de luchtcirculatie is het boven in de koel-vriescombinatie net zo koel als onderin. Het maakt dus niet uit waar je verse kruiden of zelfgemaakte cake neerzet. In de deurvakken heb je genoeg plek voor grote flessen frisdrank of pakken melk. Stof maakt geen kans om op het rooster te vallen, dankzij de afgedekte condensor. Hierdoor verbruikt de koelkast geen extra energie. In de 3 doorzichtige vrieslades bewaar je een brood, diepvriespizza's en dozen bevroren fruit. Dankzij No Frost ontstaat er geen ijsvorming in het vriesgedeelte. Dat scheelt jou weer ontdooien.

Een ETNA koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe ETNA koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste ETNA koelvriescombinaties. Voordat je een ETNA koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Wij hebben de beste ETNA koelvriescombinaties getest op: veiligheid van de koelvriescombinatie, duurzaamheid, afwerking, gebruikt materiaal, kwaliteit van de koeling, warmtezones en verbruik.

Aan de hand van deze specificaties zijn wij uitgekomen op een lijst met de beste ETNA koelvriescombinaties van 2023. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste apparaten, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 20 jaar gelukkig je koelvriescombinatie open doet!