Koelhouden.nl

ETNA koelvriescombinatie

Heb je interesse in een ETNA koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van ETNA precies is en hebben wij een overzicht van de beste ETNA koelvriescombinaties van 2024 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

ETNA KCV178NZWA

2

ETNA KCV182NWIT

3

Etna KDV156ZWA

4

ETNA KCV143ZWA

5

ETNA KCV143WIT

Laatste update: 13 april 2024

1

ETNA KCV178NZWA

2

ETNA KCV182NWIT

3

Etna KDV156ZWA

4

ETNA KCV143ZWA

5

ETNA KCV143WIT

Laatste update: 13 april 2024

Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies voor een inbouw of vrijstaande ETNA koelvriescombinatie.
  • Deze ETNA koelvriescombinaties zijn getest op: inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.
  • Na onze verschillende testen zijn we uitgekomen op een top 5 beste ETNA koelvriescombinaties.
  • De etna koelvriescombinatie is de ETNA KCV178NZWA

De beste ETNA koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 ETNA koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

De ETNA KCV178NZWA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een ruime capaciteit van 292 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het no-frost vriesgedeelte hoeft nooit te worden ontdooid en de luchtcirculatie zorgt ervoor dat het boven in de koelkast net zo koel is als onderin.De koelkast heeft een energieklasse F, wat resulteert in een hoger energieverbruik en een verhoogde energierekening van ongeveer 117,6 euro per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Met een geluidsniveau van 39 dB is de koelkast niet erg stil. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft.De koel-vriescombinatie heeft ook een vershoudzone, ideaal voor het langer vers houden van vlees, vis en groenten.
De ETNA KCV182NWIT is een vrijstaande koel-vriescombinatie die geschikt is voor 3-4 personen. Het heeft een no-frost vriesgedeelte, waardoor je het nooit hoeft te ontdooien. Het energieverbruik is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere kosten op de lange termijn. De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit is basisklasse.De netto inhoud is 256 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau is 41 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.
De ETNA KDV156ZWA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met verstelbare plateaus, deurvakken en een klein vriesvak. Het apparaat heeft een netto inhoud van 206 liter, waarvan 165 liter voor het koelgedeelte en 41 liter voor het vriesgedeelte. Het vriesvak hoeft slechts 1-2 keer per jaar ontdooid te worden.De koelkast valt in de basisklasse wat betreft bouw- en koelkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is relatief hoog, met een jaarlijks verbruik van 176 kWh. Het geluidsniveau van de koelkast is 40 dB, wat als luid wordt beschouwd.Helaas is de koel-vriescombinatie niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de fluctuerende temperaturen. Daarnaast heeft het apparaat geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.
De ETNA KCV143ZWA is een geschikte koel-vriescombinatie voor een klein huishouden. Het koelgedeelte heeft een capaciteit van 122 liter en het vriesgedeelte heeft 53 liter. De koel-vriescombinatie heeft luchtcirculatie, waardoor het overal even koel is. De 3 legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas en kunnen zware schalen dragen. Er zijn ook 3 doorzichtige vrieslades en een deurvak voor flessen sap of melk.Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, dus je moet het vriesgedeelte 6 keer per jaar ontdooien. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. Deze koel-vriescombinatie is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de fluctuerende temperaturen.Het heeft ook geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.
De ETNA KCV143WIT is een geschikte koel-vriescombinatie voor een klein huishouden. Met een koelgedeelte van 122 liter is er genoeg ruimte voor boodschappen voor 1 of 2 personen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat alles gelijkmatig koel blijft. De 3 legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas en kunnen zware schalen dragen. De 3 doorzichtige vrieslades bieden ruimte voor een brood, diepvriespizza's en bevroren fruit. Het deurvak is geschikt voor flessen sap of pakken melk.Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien. De ETNA KCV143WIT koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 195 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 44,16 euro per jaar verhogen. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse.De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 175 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage en heeft geen vershoudzone.

Een ETNA koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe ETNA koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste ETNA koelvriescombinaties. Voordat je een ETNA koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Wij hebben de beste ETNA koelvriescombinaties getest op: veiligheid van de koelvriescombinatie, duurzaamheid, afwerking, gebruikt materiaal, kwaliteit van de koeling, warmtezones en verbruik.

Aan de hand van deze specificaties zijn wij uitgekomen op een lijst met de beste ETNA koelvriescombinaties van 2024. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste apparaten, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 20 jaar gelukkig je koelvriescombinatie open doet!