Koelhouden.nl

Bosch koelvriescombinatie

Heb je interesse in een Bosch koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van Bosch precies is en hebben wij een overzicht van de beste Bosch koelvriescombinaties van 2024 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

Bosch KGE49AICA

2

Bosch KGN362ICF

3

Bosch KGN39VLCT

4

Bosch KGE39ALCA

5

Bosch KGE39AWCA

Laatste update: 25 juni 2024

1

Bosch KGE49AICA

2

Bosch KGN362ICF

3

Bosch KGN39VLCT

4

Bosch KGE39ALCA

5

Bosch KGE39AWCA

Laatste update: 25 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Bosch is een groot en gerenommeerd merk welke huishoudelijke apparatuur ontwikkelend.
  • Functies die de Bosch koelvriescombinaties bevatten maken ze makkelijker en zuiniger in gebruik.
  • Bosch heeft een groot aanbod van koelvriescombinatie.
  • De bosch koelvriescombinatie is de Bosch KGE49AICA

De beste Bosch koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Bosch koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

De Bosch KGE49AICA is een ruime en zuinige koel-vriescombinatie met een inhoud van 419 liter en een C label. De VitaFresh lades zorgen ervoor dat etenswaren langer vers blijven. De koelkast heeft een handige BigBox lade in het vriesvak en een superkoelen functie om andere producten langer houdbaar te houden.Het apparaat hoeft slechts twee keer per jaar te worden ontdooid dankzij de Low Frost technologie. Met een energieklasse C heeft de koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik van 163 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 65,2 euro aan energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit zijn betrouwbaar en duurzaam, met optimale koelprestaties. Met een netto inhoud van 419 liter biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en acceptabel.De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat groenten, fruit en andere verse producten langer vers blijven.
De Bosch KGN362ICF is een energiezuinige koel-vriescombinatie met 2 vershoudzones, VitaFresh XXL lade en apart koel- en vriesgedeelte. Het heeft een energieklasse C en een geluidsniveau van 35 dB, waardoor het geschikt is voor ongestoord werken aan de keukentafel.De koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 321 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 218 liter en een vriesgedeelte van 103 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 3-4 personen. Het apparaat heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is. Daarnaast is het ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.De koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden en geld kunt besparen door minder voedsel weg te gooien.
De Bosch KGN39VLCT is een energiezuinige en stille koel-vriescombinatie met verschillende handige functies. De VitaFresh lade zorgt ervoor dat groenten langer vers blijven en de 0-gradenzone voorkomt uitdroging van vlees en vis. Met genoeg ruimte voor 5 personen of meer en luchtcirculatie is het overal even koel.Het vriesgedeelte hoeft nooit ontdooid te worden dankzij No Frost en de Big Box vrieslade is geschikt voor grote ijstaarten. De koelkast is vrijstaand en heeft verstelbare planken en deurvakken voor handige opbergmogelijkheden. Met een energieklasse van A+++ is het ook nog eens energiezuinig. Hoewel het energieverbruik gemiddeld is, heeft de koel-vriescombinatie een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is.Met een netto inhoud van 363 liter is er voldoende ruimte voor voedsel en dranken. Het geluidsniveau is laag, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.
De Bosch KGE39ALCA is een milieuvriendelijke koel-vriescombinatie met energieklasse C. Hij is geschikt voor 3-4 personen en houdt je etenswaren op constante temperatuur met behulp van FreshSense sensoren. De aparte luchtstroom voorkomt dat geurtjes van etenswaren in het koelgedeelte in het vriesgedeelte terechtkomen. Met de BigBox lade heb je extra ruimte voor het invriezen van grote ijstaarten.Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft een vriesgedeelte en hoeft slechts twee keer per jaar ontdooid te worden dankzij de Low Frost technologie. Met een energieklasse C heeft het een gemiddeld energieverbruik van 149 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat voldoende is voor dagelijks gebruik. Met een netto inhoud van 343 liter is het geschikt voor 3-4 personen. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en niet storend luid.De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om groente, fruit en vleeswaren langer vers te houden.
De Bosch KGE39AWCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 343 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het apparaat heeft een energieklasse C en een geluidsniveau van 38 dB, wat binnen de normale categorie valt.Met VitaFresh kan je de luchtvochtigheid instellen om groente en fruit langer vers te houden. De koel-vriescombinatie heeft een handige uitschuifbare plank en herkent temperatuurverschillen in de vriesvakken, waardoor automatisch supervriezen kan worden ingeschakeld. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien.De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn van goede kwaliteit. Het apparaat is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koel-vriescombinatie heeft ook een vershoudzone, waardoor groente, fruit en vleeswaren langer vers blijven.

Een Bosch koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Bosch koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Bosch koelvriescombinaties. Voordat je een Bosch koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Bosch is een groot en gerenommeerd merk welke huishoudelijke apparatuur ontwikkelend. Het vooruitstrevende wat Bosch wilt uitdragen is terug te zien in de apparatuur. De functies die de koelvriescombinaties bevatten maken ze makkelijker en zuiniger in gebruik.

Zo bevat de apparatuur de nieuwste technologie en meest innovatieve functies zoals VitaFres, No Frosy, TouchDisplay, Superkoelen, Multi-Airflow, een Chillervak en anti-bacteria. Bosch heeft een groot assortiment koelvriescombinaties en vertegenwoordigd hiermee een groot deel van het aanbod. De 100 beschikbare koelvriescombinaties vallen binnen verschillende prijsklassen. Ook zijn de koelvriescombinaties in vele maten te krijgen, van 134 tot en met 300 liter.