Koelhouden.nl

Bosch koelvriescombinatie

Heb je interesse in een Bosch koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van Bosch precies is en hebben wij een overzicht van de beste Bosch koelvriescombinaties van 2023 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

Bosch KGE49AWCA

2

Bosch KGE39ALCA

3

Bosch KGN33NLEB

4

Bosch KGN49XLEA

5

Bosch KGV33VWEA

Laatste update: 25 september 2023

1

Bosch KGE49AWCA

2

Bosch KGE39ALCA

3

Bosch KGN33NLEB

4

Bosch KGN49XLEA

5

Bosch KGV33VWEA

Laatste update: 25 september 2023

Yannick
Yannick

Koel expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Bosch is een groot en gerenommeerd merk welke huishoudelijke apparatuur ontwikkelend.
  • Functies die de Bosch koelvriescombinaties bevatten maken ze makkelijker en zuiniger in gebruik.
  • Bosch heeft een groot aanbod van koelvriescombinatie.
  • De bosch koelvriescombinatie is de Bosch KGE49AWCA

De beste Bosch koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Bosch koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

1

Beste bosch koelvriescombinatie

Voordelen Nadelen
Is stil
Schuur-bestendig
Open deur alarm
Veel inhoud
Deze 70 centimeter brede Bosch KGE49AWCA is met 419 liter inhoud en een C label een ruime, zuinige koelkast. De VitaFresh lades houden je etenswaren langer vers. Hierdoor behouden je verse vis en paprika's is hun vitaminen en mineralen tot 3 keer langer. Heb je meer ruimte nodig voor een grote pan soep? Je verplaatst de plateaus gemakkelijk naar boven of beneden. In het vriesvak gebruik je de handige BigBox lade om een hele kalkoen te bewaren. Heb je een grote hoeveelheid boodschappen? Met de superkoelen functie koelt de koelkast tijdelijk zo koud mogelijk om al je nieuwe producten snel af te koelen. Zo blijft de koelkast op gelijke temperatuur en blijven je andere producten langer houdbaar.
2
Voordelen Nadelen
Is stil
Schuur-bestendig
Open deur alarm
Met de Bosch KGE39ALCA bespaar je op je energierekening, dankzij zijn milieuvriendelijke energieklasse van C. Je vult deze vrijstaande koel-vriescombinatie met de wekelijkse boodschappen voor 3 tot 4 personen. Je etenswaren worden op constante temperatuur gehouden door de FreshSense sensoren, zodat alles zo lang mogelijk houdbaar blijft. Dit alles doet hij ook nog eens relatief stil: met een geluidsniveau van 38 decibel heb je geen last van vervelend geluid. Wanneer je de overgebleven curry in het koelgedeelte bewaart, komen de geurtjes hiervan niet in het vriesgedeelte. Deze heeft namelijk een aparte luchtstroom. Ga je een flinke ijstaart invriezen? Gebruik dan de BigBox lade met extra ruimte.
3
Voordelen Nadelen
Schuur-bestendig
Open deur alarm
Niet zuinig
Veel geluid
Koelkwaliteit -
De Bosch KGN33NLEB heeft genoeg inhoud voor de wekelijkse boodschappen van 3 of 4 personen. Deze vrijstaande koelkast heeft allerlei handige snufjes om je eten zo goed mogelijk te bewaren. De FreshSense sensoren bijvoorbeeld, die de temperatuur in de koelkast continue meten en gelijk houden. De Multibox onderin het koelgedeelte biedt niet alleen genoeg ruimte voor groente en fruit, maar ook voor een flinke Chinese kool. De rest van de boodschappen verdeel je over de 6 plateaus, waar het dankzij de luchtcirculatie overal even koel is. De vriezer is uitgerust met No Frost, zodat je koelkast ontdooien verleden tijd is. Daarnaast hoef je ook niet om te kijken naar de condensor. Deze is namelijk afgedekt, zodat er geen vuil op komt.
4
Voordelen Nadelen
Schuur-bestendig
Bouwkwaliteit ++
Open deur alarm
Veel inhoud
Niet zuinig
De Bosch KGN49XLEA heeft met een topklasse koelkwaliteit allerlei handige technieken om jouw eten zo goed én lang mogelijk te bewaren. Je vult deze 70 centimeter brede koel-vriescombinatie met boodschappen van 5 personen of meer. Ondertussen houden FreshSense sensoren de temperatuur in de koelkast continue in de gaten en houden deze ook op peil. Je etenswaren krijgen hierdoor geen last van vervelende schommelingen in de temperatuur. Met de VitaFresh lades stel je de luchtvochtigheid in, zodat je tomaten, komkommers en paprika's vers en vol van vitamines blijven. Heb je een product nodig die achterin de koelkast staat? Geen probleem; de easyAccess plateaus schuif je gemakkelijk uit, zodat je het product snel pakt.
5
Voordelen Nadelen
Schuur-bestendig
Niet zuinig
Bouwkwaliteit -
Koelkwaliteit -
Geen alarm
In de Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie bewaar je je verse krop sla en aardbeien langer in de VitaFresh vershoudlade. Met een schuif pas je gemakkelijk de luchtvochtigheid aan, zodat je boodschappen minder snel uitdrogen. Je bewaart in deze koelkast de wekelijkse boodschappen van 3 of 4 personen. Leg flessen wijn en frisdrank in het meegeleverde flessenrek, zodat ze veilig op hun plek blijven liggen. Het vriesgedeelte heeft een BixBox vrieslade, waarin je genoeg ruimte hebt voor een ijstaart of stapels pizza's.

Een Bosch koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Bosch koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Bosch koelvriescombinaties. Voordat je een Bosch koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Bosch is een groot en gerenommeerd merk welke huishoudelijke apparatuur ontwikkelend. Het vooruitstrevende wat Bosch wilt uitdragen is terug te zien in de apparatuur. De functies die de koelvriescombinaties bevatten maken ze makkelijker en zuiniger in gebruik.

Zo bevat de apparatuur de nieuwste technologie en meest innovatieve functies zoals VitaFres, No Frosy, TouchDisplay, Superkoelen, Multi-Airflow, een Chillervak en anti-bacteria. Bosch heeft een groot assortiment koelvriescombinaties en vertegenwoordigd hiermee een groot deel van het aanbod. De 100 beschikbare koelvriescombinaties vallen binnen verschillende prijsklassen. Ook zijn de koelvriescombinaties in vele maten te krijgen, van 134 tot en met 300 liter.