Koelhouden.nl

Whirlpool koelvriescombinatie

Heb je interesse in een Whirlpool koelvriescombinatie, maar weet je niet wat je opties zijn? Geen probleem, wij hebben alles voor je uitgezocht.

Op deze pagina kun je vinden wat een koelvriescombinatie van Whirlpool precies is en hebben wij een overzicht van de beste Whirlpool koelvriescombinaties van 2024 voor je gemaakt! Neem snel een kijkje…

1

Whirlpool W7X 83A OX 1

Laatste update: 25 mei 2024

1

Whirlpool W7X 83A OX 1

Laatste update: 25 mei 2024

Picture of Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Whirlpool is één van de bekendste merken op het gebied van witgoed.
  • Whirlpool heeft een groot assortiment koelvriescombinaties.
  • De koelvriescombinaties van Whirlpool zijn erg betaalbaar.
  • De whirlpool koelvriescombinatie is de Whirlpool W7X 83A OX 1

De beste Whirlpool koelvriescombinatie getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Whirlpool koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste koelvriescombinatie van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

Voordelen Nadelen
Maakt weinig geluid
Geschikt voor in de schuur (boven 10 graden)
Topklasse koelkwaliteit
Open deur alarm
Je houdt appels, radijsjes en broccoli langer vers met de Whirlpool W7X 83A OX 1. Deze koel-vriescombinatie heeft een Fresh Box+ lade met instelbare luchtvochtigheid. Hiermee blijven groenten en fruit de hele week door knapperig. Het koelgedeelte is met 263 liter inhoud geschikt voor de boodschappen van 5 personen of meer. Door de 6th SENSE technologie heb je weinig last van temperatuurschommelingen. Wanneer je de deur opent en een biertje pakt, houdt de koelkast de temperatuur op peil. Het vriesgedeelte heeft 2 transparante lades met een totale inhoud van 104 liter. Gebruik de Easy Access lade voor je meest gebruikte diepvriesproducten, zoals tuinerwten en aardappelkroketjes. Ook handig: door No Frost blijft de koel-vriescombinatie ijsvrij en bespaar je energie.

Een Whirlpool koelvriescombinatie kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Whirlpool koelvriescombinatie. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Whirlpool koelvriescombinaties. Voordat je een Whirlpool koelvriescombinatie koopt is het belangrijk om te weten wat de inbouw maat is van de plek waar de koelvriescombinatie gaat komen. Meet dit eerst op voordat je verder gaat bij je zoektocht. Whirlpool is één van de bekendste merken op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Whirlpool bestaat al sinds 1911 en bouwt sindsdien aan koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties om elk model innovatiever, duurzamer, energiezuiniger en makkelijker in gebruik te maken. De koelvriescombinaties van Whirlpool zijn dan ook steeds zuiniger, met een aantal modellen in energieklasse A+ tot A+++.

De koelvriescombinaties komen in vele maten, van 150 tot 322 liter en een vriesinhoud van 41 tot 120 liter. Zo zijn er modellen voor stelletjes en ook voor grote gezinnen. De inhoud van de koelkast kan naar smaak en behoefte aangepast owrden. Daarnaast bevindt Whirlpool zich in verschillende prijsklassen. De functies die Whirpool aanbied maken het gebruik van de koelvriescombinaties makkelijker en functioneler. Functies zoals MAX Space vriesladen, anti-bacteria en Superkoelen zijn allemaal onderdeel van de nieuwste meest innovatieve modellen van Whirlpool.