Koelhouden.nl

AEG ABE888E1LF

Bekijk de goedkoopste AEG ABE888E1LF

De AEG ABE888E1LF is te koop bij

Review
AEG ABE888E1LF

De AEG ABE888E1LF is een inbouw tafelmodel vriezer, specifiek ontworpen voor hen die op zoek zijn naar een stille, efficiënte vriezer met ruimtebesparende mogelijkheden. Met een scala aan handige functies, zoals de Frostmatic die vers voedsel snel invriest en de Low Frost technologie die ijsvorming beperkt, biedt het model veel voordelen. Een nadeel is echter het energielabel E, wat wel aandacht verdient.

De vriezer heeft een ontwerp dat naadloos aansluit bij je keukeninrichting, ideaal voor een strakke, minimalistische look. Maar de energie-efficiëntie en het verbruik kunnen voor sommigen een punt van overweging zijn, gezien het E-label en een jaarlijks verbruik van 157 kWh. Ondanks dat het apparaat een middenklasse bouwkwaliteit heeft, is het betrouwbaar en biedt het een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Opvallend is de netto inhoud van 98 liter, waardoor hij perfect is voor kleinere huishoudens. Een groot pluspunt is het lage geluidsniveau van 34 dB, waardoor je ongestoord kunt genieten in een open keuken. Verder is hij geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit geeft extra mogelijkheden voor plaatsing, wat handig kan zijn voor wie extra vriesruimte nodig heeft buiten de keuken.

AEG ABE888E1LF Review

De AEG ABE888E1LF is een inbouw tafelmodel vriezer die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een stille, efficiënte en ruimtebesparende oplossing voor hun koelbehoeften. Met functies zoals de Frostmatic, die het invriezen van verse producten versnelt, en de Low Frost technologie die ijsvorming vermindert, heeft deze vriezer veel te bieden. Toch heeft het ook enkele aandachtspunten, zoals het energielabel E. Hier duiken we dieper in de specificaties en functies van deze vriezer.

Type vriezer: Inbouw tafelmodel

De AEG ABB68811LS is een inbouw tafelmodel, wat betekent dat hij is ontworpen om naadloos in je keukeninrichting te passen. Deze modellen zijn vaak compacter dan vrijstaande varianten, wat ze ideaal maakt voor kleinere keukens of voor mensen die een minimalistische uitstraling in hun keuken willen. Tegelijkertijd betekent dit wel dat je beperkt bent in termen van plaatsing, omdat het apparaat in een kast of nis moet passen.

Stroomverbruik: Energieklasse E, 157 kWh per jaar

Het energieverbruik van de AEG ABB68811LS is vastgesteld op 157 kWh per jaar, wat resulteert in energiekosten van ongeveer 63 euro per jaar. Hoewel het energielabel E niet het meest efficiënte label is, zijn de jaarlijkse kosten nog steeds redelijk. Desondanks zijn er zuinigere modellen beschikbaar voor diegenen die het milieu hoog in het vaandel hebben staan.

Bouwkwaliteit: Middenklasse bouwkwaliteit

De AEG ABB68811LS heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat het apparaat betrouwbaar is en een redelijke levensduur heeft. Hoewel het niet de topklasse bouwkwaliteit biedt, die een langere levensduur garandeert, biedt het nog steeds een goede waarde voor zijn prijs. Je kunt verwachten dat deze vriezer jarenlang betrouwbaar functioneert.

Inhoud: Netto inhoud van 98 liter

Met een netto inhoud van 98 liter valt de AEG ABB68811LS in de categorie "klein". Dit maakt hem perfect voor kleinere huishoudens of voor gebruik als een extra vriezer. Hoewel de capaciteit misschien niet voldoende is voor grote gezinnen, is het voldoende voor de meeste dagelijkse behoeften.

Geluidsniveau: Stil met 34 dB

Een van de opvallende kenmerken van de AEG ABB68811LS is het lage geluidsniveau van slechts 34 dB. Dit maakt hem bijzonder geschikt voor open keukens of huizen waar het geluid een probleem kan zijn. Je zult niet worden gestoord door luidruchtig gebrom tijdens het kijken van films of het genieten van een rustige avond.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven 10 graden

De AEG ABB68811LS vriezer is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit biedt extra flexibiliteit in termen van plaatsing en kan vooral handig zijn voor mensen die extra vriesruimte nodig hebben buiten de keuken. Het is echter essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet onder de 10 graden daalt om de efficiëntie en functionaliteit van het apparaat te behouden.