Koelhouden.nl

AEG RTB515D1AW

Bekijk de goedkoopste AEG RTB515D1AW

De AEG RTB515D1AW is te koop bij

Review
AEG RTB515D1AW

De AEG RTB515D1AW is een vrijstaand tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Met een energieklasse D is het energieverbruik gemiddeld, wat resulteert in geschatte energiekosten van ongeveer 29,6 euro per jaar. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt.

De netto inhoud van de koelkast is 146 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van de koelkast is normaal met 38 dB. De koelkast kan in de schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun etenswaren langer vers willen houden. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.

Bespaar op energierekening met AEG RTB515D1AW. Energieklasse D, weinig energieverbruik. Genoeg ruimte voor boodschappen. Luchtcirculatie verspreidt koude lucht door hele apparaat. Overal even koud. Ruime groentelade voor flinke krop bloemkool. Binnenverlichting toont dipsauzen.

Vrijstaande tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte.

De AEG RTB515D1AW is een vrijstaand tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Deze koelkast is voorzien van anti-ijsvorming, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met een inhoud van [specificatie ontbreekt] biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opbergen van je boodschappen. Het energielabel van deze koelkast is [specificatie ontbreekt], wat betekent dat hij energiezuinig is en je dus geld kunt besparen op je energierekening. De AEG RTB515D1AW is een praktische en efficiënte koelkast voor huishoudens die geen behoefte hebben aan een vriesgedeelte.

Tafelmodel koelkast met energieklasse D, gemiddeld energieverbruik.

De AEG RTB515D1AW tafelmodel koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 74 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 29,6 euro per jaar liggen. Dit is een belangrijke specificatie om in gedachten te houden bij het kiezen van een koelkast, omdat het invloed kan hebben op je energierekening. Het is echter ook belangrijk om te overwegen hoeveel je de koelkast daadwerkelijk gebruikt en of het energieverbruik in verhouding staat tot jouw behoeften.

Tafelmodel koelkast, betrouwbaar en duurzaam. Basisklasse koelkwaliteit.

De AEG RTB515D1AW tafelmodel koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden, maar het biedt mogelijk niet de geavanceerde koeltechnologieën die sommige andere modellen hebben.

Tafelmodel koelkast met 146 liter inhoud.

De AEG RTB515D1AW tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 146 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Dit valt in de categorie 'klein' volgens de vuistregel van minder dan 150 liter. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 146 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het netto vriesgedeelte, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Voor een kleine huishouden is deze koelkast voldoende ruimte om voedsel en drankjes koel te houden.

Geluidsniveau van tafelmodel koelkast is normaal.

Het geluidsniveau van de AEG RTB515D1AW tafelmodel koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Met een geluidsniveau van 38 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zou het geen problemen moeten veroorzaken in een rustige omgeving.

Tafelmodel koelkast voor schuur of garage.

De AEG RTB515D1AW tafelmodel koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast heeft een compact formaat en kan gemakkelijk worden geplaatst in een schuur of garage. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Tafelmodel koelkast zonder vershoudzone, nadeel voor versheid.

De AEG RTB515D1AW tafelmodel koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk een speciaal compartiment in de koelkast waarin de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je etenswaren sneller bederven of minder lang vers blijven. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.