Koelhouden.nl

AEG RTS411E1AW

Bekijk de goedkoopste AEG RTS411E1AW

De AEG RTS411E1AW is te koop bij

Review
AEG RTS411E1AW

De AEG RTS411E1AW is een vrijstaand tafelmodel koelkast met een koelgedeelte van 107 liter en een klein vriesvak bovenin. De koelkast heeft een roestvrijstalen deur en is afgedekt aan de achterkant om stof te vermijden. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, dus het vriesgedeelte moet 6 keer per jaar worden ontdooid.

Met een energieklasse E heeft deze koelkast een relatief hoog energieverbruik van 139 kWh per jaar, wat je energierekening met ongeveer 55,6 euro per jaar zal verhogen. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn gemiddeld, en de netto inhoud is 120 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is normaal met 38 dB.

Deze koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren.

De AEG RTS411E1AW koelkast heeft een koelgedeelte van 107 liter, een klein vriesvak bovenin en een roestvrijstalen deur. De achterkant is afgedekt om stof te vermijden. Met de binnenverlichting vind je snel je eten.

Vrijstaande tafelmodel koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming.

De AEG RTS411E1AW is een vrijstaand tafelmodel koelkast met een vriesgedeelte. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Tafelmodel koelkast met hoog energieverbruik.

De AEG RTS411E1AW tafelmodel koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 139 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 55,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Tafelmodel koelkast met basiskwaliteit en betrouwbare koeling.

De AEG RTS411E1AW tafelmodel koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van dit model is ook in de basisklasse. Dit houdt in dat de koeling voldoende is om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden, maar niet uitblinkt in extra functies of geavanceerde technologieën. Met deze koelkast kun je dus op een basisniveau genieten van een betrouwbare koeling voor je voedsel.

Compacte koelkast met voldoende capaciteit voor kleine huishoudens.

De AEG RTS411E1AW tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 120 liter, waarvan 107 liter bestemd is voor het koelgedeelte. Dit maakt het geschikt voor 1-2 personen volgens de vuistregel van 150 liter of minder. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 13 liter, wat klein is volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Het is belangrijk om te vermelden dat deze koelkast geen vriesruimte heeft. Met zijn compacte formaat en voldoende capaciteit is deze koelkast ideaal voor kleine huishoudens.

Stille tafelmodel koelkast met normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de AEG RTS411E1AW tafelmodel koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Met een geluidsniveau van 38 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zou het geen problemen moeten veroorzaken in een rustige omgeving. Je kunt dus genieten van een stille en vredige sfeer in je keuken, zelfs wanneer de koelkast in gebruik is.

Tafelmodel koelkast voor schuur of garage.

De AEG RTS411E1AW tafelmodel koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is ideaal voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun schuur of garage, bijvoorbeeld voor het bewaren van dranken tijdens feestjes of het opslaan van extra voedselvoorraden. De koelkast heeft voldoende ruimte om aan deze behoeften te voldoen en zorgt ervoor dat je altijd gekoelde producten bij de hand hebt, zelfs in je schuur of garage.

Tafelmodel koelkast voor schuur of garage. Geen vershoudzone.

De AEG RTS411E1AW tafelmodel koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een specifieke temperatuur kunt bewaren om ze langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun versheid.