Koelhouden.nl

AEG RTS414E1AW

Bekijk de goedkoopste AEG RTS414E1AW

De AEG RTS414E1AW is te koop bij

Review
AEG RTS414E1AW

De AEG RTS414E1AW is een vrijstaande tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Met een inhoud van 134 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je verse producten. De koelkast heeft energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Het geluidsniveau van de koelkast is 38 dB, wat als normaal wordt beschouwd.

De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn gemiddeld. De koelkwaliteit is voldoende om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas beschikt de koelkast niet over een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten niet op een speciale temperatuur kunt bewaren om ze langer vers te houden.

Al met al is de AEG RTS414E1AW een geschikte keuze voor kleinere huishoudens die op zoek zijn naar een compacte koelkast met voldoende opslagruimte.

De AEG RTS414E1AW is een roestvrijstalen tafelmodel koelkast met een koelgedeelte van 134 liter. Je hebt genoeg ruimte voor boodschappen en met de ledverlichting vind je ook 's avonds gemakkelijk je snacks. Dankzij de afgedekte condensor hoef je het rooster niet te stoffen en verbruikt de koelkast geen extra energie.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, energiezuinig en praktisch.

De AEG RTS414E1AW is een vrijstaand tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Deze koelkast is voorzien van anti-ijsvorming, wat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met een inhoud van [specificatie ontbreekt] biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je verse producten. De koelkast heeft [specificatie ontbreekt] energieklasse, wat betekent dat hij energiezuinig is en je helpt om je energierekening laag te houden. Met zijn strakke design en praktische indeling is de AEG RTS414E1AW een ideale keuze voor kleinere huishoudens.

Tafelmodel koelkast met hoog energieverbruik.

De AEG RTS414E1AW tafelmodel koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 91 kWh en energiekosten van 36,4 euro, kan je verwachten dat deze koelkast meer energie verbruikt dan andere modellen met een hogere energieklasse. Dit kan resulteren in hogere energierekeningen op de lange termijn. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het kiezen van een koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Tafelmodel koelkast met gemiddelde betrouwbaarheid en levensduur.

De AEG RTS414E1AW tafelmodel koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van dit model is ook in de basisklasse. Dit houdt in dat de koeling voldoende is om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden, maar niet uitblinkt in extra functies of geavanceerde technologieën. Met deze koelkast kun je dus op een basisniveau genieten van een betrouwbare koeling voor je voedsel.

Tafelmodel koelkast met 134 liter inhoud.

De AEG RTS414E1AW tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 134 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Dit valt in de categorie 'klein' volgens de vuistregel van 150 liter of minder. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 134 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het netto vriesgedeelte, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Over het algemeen is de capaciteit van deze koelkast voldoende voor een klein huishouden.

Stil geluidsniveau, geen storende problemen in keuken.

Het geluidsniveau van de AEG RTS414E1AW tafelmodel koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Met een geluidsniveau van 38 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zou het geen problemen moeten veroorzaken in een rustige omgeving. Je kunt dus genieten van een stille en vredige sfeer in je keuken, zelfs wanneer de koelkast in gebruik is.

Compacte koelkast voor buiten met voldoende opslagruimte.

De AEG RTS414E1AW tafelmodel koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is compact en past gemakkelijk in kleinere ruimtes, terwijl het nog steeds voldoende opslagruimte biedt voor voedsel en dranken. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor koudere temperaturen, dus het is essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur boven de 10 graden blijft om optimale prestaties te garanderen.

Tafelmodel koelkast voor schuur of garage.

De AEG RTS414E1AW tafelmodel koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een speciale temperatuur kunt bewaren om ze langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn als je regelmatig verse producten wilt bewaren en hun versheid wilt behouden.