Koelhouden.nl

AEG SCE616F3LS

Bekijk de goedkoopste AEG SCE616F3LS

De AEG SCE616F3LS is te koop bij

Review
AEG SCE616F3LS

De AEG SCE616F3LS is een inbouw koel-vriescombinatie met apart instelbare temperaturen voor het koel- en vriesgedeelte. Met de optie supervriezen kunnen grote hoeveelheden boodschappen snel op de juiste temperatuur worden gebracht. De koelkast heeft 3 vriesvakken en transparante lades voor overzichtelijkheid. Het vriesgedeelte hoeft slechts 2 keer per jaar ontdooid te worden dankzij de Low Frost technologie.

Het energieverbruik van deze koel-vriescombinatie is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit zijn van basisklasse, wat betekent dat de levensduur mogelijk korter is. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 232 liter, geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is normaal en de koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat etenswaren langer vers blijven.

De AEG SCE616F3LS is een inbouw koel-vriescombinatie met apart instelbare temperaturen voor het koel- en vriesgedeelte. Met de optie supervriezen kunnen grote hoeveelheden boodschappen snel op de juiste temperatuur worden gebracht. De koelkast heeft 3 vriesvakken en transparante lades voor overzichtelijkheid. Ideaal voor een huishouden van 3 of 4 personen.

Inbouw koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De AEG SCE616F3LS is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van de vriezer. Met deze koelkast heb je dus voldoende ruimte om al je etenswaren koel te bewaren, zonder je zorgen te hoeven maken over ijsvorming.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De AEG SCE616F3LS inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 274 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 109,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Inbouw koel-vriescombinatie met basisklasse bouw- en koelkwaliteit.

De AEG SCE616F3LS inbouw koel-vriescombinatie heeft een basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder zijn dan bij een model met een hogere klasse. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een betere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Inbouw koel-vriescombinatie met 232 liter inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De AEG SCE616F3LS inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 232 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 160 liter en een vriesgedeelte van 72 liter. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stil geluidsniveau, geen geluidsoverlast, betrouwbaar.

Het geluidsniveau van de AEG SCE616F3LS inbouw koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast is relatief stil. Dit is een positief aspect, vooral voor mensen die gevoelig zijn voor geluidsoverlast. Je kunt erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie je niet zal storen met onnodig lawaai.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De AEG SCE616F3LS inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het overwegen van deze koel-vriescombinatie voor gebruik in een niet-geïsoleerde ruimte zoals een schuur of garage. Het feit dat deze koelkast geschikt is voor dergelijke omstandigheden maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben buiten de keuken.

Inbouw koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De AEG SCE616F3LS inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld vlees, vis en groenten langer goed blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag wat voorraad in huis hebt. Je kunt erop vertrouwen dat jouw etenswaren in de vershoudzone op de juiste temperatuur bewaard worden, zodat je langer kunt genieten van verse producten.