Koelhouden.nl

AEG SCE818D3FS

Bekijk de goedkoopste AEG SCE818D3FS

De AEG SCE818D3FS is te koop bij

Review
AEG SCE818D3FS

De AEG SCE818D3FS is een inbouw koel-vriescombinatie met optimale temperatuurregeling door ColdSense. De sensoren zorgen ervoor dat de binnentemperatuur stabiel blijft wanneer je de deur opent en sluit. Met supervriezen voorkom je dat boodschappen opwarmen bij het openen van het vriesvak.

De temperatuurregeling is gescheiden voor zowel het koelgedeelte als de vriezer. Met een geluidsniveau van 35 decibel is deze koelkast geschikt voor een open keuken. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Met een netto inhoud van 265 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 192 liter en een vriesgedeelte van 72 liter, is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen.

Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor een rustige keuken. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die graag verse producten langer willen bewaren.

De AEG SCE818D3FS is een inbouw koel-vriescombinatie met optimale temperatuurregeling door ColdSense. De sensoren zorgen ervoor dat de binnentemperatuur stabiel blijft wanneer je de deur opent en sluit. Met supervriezen voorkom je dat boodschappen opwarmen bij het openen van het vriesvak. De temperatuurregeling is gescheiden voor zowel het koelgedeelte als de vriezer. Met een geluidsniveau van 35 decibel is deze koelkast geschikt voor een open keuken.

Inbouw koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De AEG SCE818D3FS is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De inbouwplaatsing zorgt ervoor dat de koelkast naadloos in je keuken past en een strakke uitstraling geeft. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je verse en bevroren producten op te slaan.

Inbouw koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik. Kosten laag houden, duurzame levensstijl.

De AEG SCE818D3FS inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 151 kWh en energiekosten van 60,4 euro, kan je verwachten dat deze koel-vriescombinatie redelijk efficiënt is in termen van energieverbruik. Dit is belangrijk omdat het helpt om de kosten laag te houden en bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. Het is echter belangrijk om op te merken dat er koel-vriescombinaties op de markt zijn met een hogere energie-efficiëntie, dus als je op zoek bent naar een apparaat dat nog zuiniger is, is het de moeite waard om verder te kijken.

Inbouw koel-vriescombinatie met redelijke bouw- en koelkwaliteit.

De AEG SCE818D3FS inbouw koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Grote inbouw koel-vriescombinatie met 265 liter inhoud.

De AEG SCE818D3FS inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 265 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 192 liter en een vriesgedeelte van 72 liter. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', terwijl het vriesgedeelte als 'normaal' kan worden beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie voor rustige keuken.

Het geluidsniveau van de AEG SCE818D3FS inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koel-vriescombinatie geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het koken of eten. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving in jouw keuken, zonder dat je wordt afgeleid door het geluid van de koelkast.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De AEG SCE818D3FS inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Inbouw koel-vriescombinatie zonder vershoudzone voor verse producten.

De AEG SCE818D3FS inbouw koel-vriescombinatie is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Echter, het is belangrijk om op te merken dat deze koel-vriescombinatie geen vershoudzone heeft. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag verse producten langer willen bewaren. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat bepaalde producten sneller bederven of hun kwaliteit verliezen. Het is daarom belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.