Koelhouden.nl

AEG SFB612F1AS

Bekijk de goedkoopste AEG SFB612F1AS

De AEG SFB612F1AS is te koop bij

Review
AEG SFB612F1AS

De AEG SFB612F1AS is een inbouw koelkast met 187 liter koelruimte en een vriesvak van 14 liter. Het geluidsniveau is slechts 35 decibel, waardoor het ideaal is voor open keukens. Helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, dus je moet het vriesgedeelte 6 keer per jaar ontdooien. Met een energieklasse F heeft het een relatief hoog energieverbruik van 182 kWh per jaar, wat je energierekening met ongeveer 72,8 euro per jaar zal verhogen.

De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, dus je kunt er lang plezier van hebben. De netto inhoud van de koelkast is 188 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het een stille koelkast. Het is ook geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, waardoor etenswaren sneller kunnen bederven.

De AEG SFB612F1AS is een inbouw koelkast met 187 liter koelruimte. Geschikt voor een gezin van 3-4 personen. Verstelbare plateaus en groentela bieden flexibiliteit. Inclusief 14 liter vriesvak. Geluidsniveau van slechts 35 decibel. Ideaal voor open keukens.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming functie.

De AEG SFB612F1AS is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar helaas geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik. Hogere energiekosten.

De AEG SFB612F1AS inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 182 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 72,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Inbouw koelkast met redelijke betrouwbaarheid en levensduur.

De AEG SFB612F1AS inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Inbouw koelkast met normale capaciteit, geschikt voor 3-4 personen.

De AEG SFB612F1AS inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 188 liter, waarvan 174 liter bestemd is voor het koelgedeelte. Volgens de vuistregel valt dit in de categorie 'normaal' met een capaciteit tussen de 150 en 250 liter. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 14 liter, wat betekent dat het in de categorie 'klein' valt met een capaciteit van minder dan 60 liter. Deze koelkast is dus geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koelkast met 35 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de AEG SFB612F1AS inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie van stille apparaten. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving.

Inbouw koelkast voor buiten met veel opbergruimte.

De AEG SFB612F1AS inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan etenswaren sneller bederven.

De AEG SFB612F1AS inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal te reguleren, waardoor voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.