Koelhouden.nl

AEG SFE812E1AC

Bekijk de goedkoopste AEG SFE812E1AC

De AEG SFE812E1AC is te koop bij

Review
AEG SFE812E1AC

De AEG SFE812E1AC is een inbouw 1-deurs koelkast met een netto inhoud van 181 liter, geschikt voor een huishouden van 3 of 4 personen. Het apparaat heeft een geluidsniveau van 35 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft en je ongeveer 57,6 euro per jaar aan energiekosten zal kosten.

De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn redelijk, waardoor het een betrouwbare aankoop is. Het heeft echter geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien. Hoewel het vriesgedeelte klein is, is het belangrijk op te merken dat deze koelkast geen vriesruimte heeft. Het apparaat is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

De AEG SFE812E1AC is een inbouw 1-deurs koelkast die perfect is voor een huishouden van 3 of 4 personen. Dankzij de luchtcirculatie blijft het op elke plank even koel. Je kunt superkoelen inschakelen wanneer je boodschappen hebt gedaan om de temperatuur te verlagen. Met een geluidsniveau van 35 decibel merk je niet eens dat hij aanstaat, ideaal voor een open keuken of thuiswerken.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming functie.

De AEG SFE812E1AC is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik, 144 kWh/jaar.

De AEG SFE812E1AC inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 144 kWh per jaar, zal deze koelkast je ongeveer 57,6 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening.

Inbouw koelkast met redelijke betrouwbaarheid en levensduur.

De AEG SFE812E1AC inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Inbouw koelkast met normale inhoud, zonder vriesruimte.

De AEG SFE812E1AC inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 181 liter, waarvan 167 liter bestemd is voor het koelgedeelte. Volgens de vuistregel valt deze koelkast in de categorie 'normaal' met een netto inhoud van 150 tot 250 liter. Daarnaast heeft het apparaat een netto vriesgedeelte van 14 liter. Hoewel dit vriesgedeelte klein is volgens de vuistregel, is het belangrijk op te merken dat deze koelkast geen vriesruimte heeft. Dit maakt het geschikt voor huishoudens die geen behoefte hebben aan een vriesgedeelte.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de AEG SFE812E1AC inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie van stille apparaten. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving.

Inbouw koelkast voor buiten met veel opslagruimte.

De AEG SFE812E1AC inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De AEG SFE812E1AC inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.