Koelhouden.nl

AEG SKB588D1AS

Bekijk de goedkoopste AEG SKB588D1AS

De AEG SKB588D1AS is te koop bij

Review
AEG SKB588D1AS

De AEG SKB588D1AS inbouw 1-deurs koelkast is een geschikte optie voor 1-2 personen. Met 3 verstelbare plateaus, 4 deurvakken en een groentela biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het koelen van verse producten. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen en heeft geen vriesgedeelte, waardoor er meer ruimte is voor koeling.

Het energieverbruik van deze koelkast is relatief hoog, wat invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn gemiddeld, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur voldoende zijn. Met een netto inhoud van 142 liter is deze koelkast geschikt voor kleinere huishoudens. Het geluidsniveau is laag, waardoor je nauwelijks merkt dat de koelkast aan staat.

Deze koelkast is ook geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft deze koelkast geen vershoudzone, wat kan resulteren in sneller bedervende verse producten.

De AEG SKB588D1AS inbouw 1-deurs koelkast is geschikt voor 1-2 personen. De koelkast heeft 3 verstelbare plateaus, 4 deurvakken en een groentela. Met de draaiknop regel je de temperatuur en het geluidsniveau is laag. Dankzij de ledverlichting vind je snel snacks.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming, functioneel.

De AEG SKB588D1AS is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over anti-ijsvorming, wat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met de AEG SKB588D1AS haal je een functionele en praktische koelkast in huis.

Niet energiezuinige inbouw koelkast met hoog verbruik.

De AEG SKB588D1AS inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 75 kWh en energiekosten van 30 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met gemiddelde betrouwbaarheid en levensduur.

De AEG SKB588D1AS inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van dit model is ook in de basisklasse. Dit houdt in dat de koelkast voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden. Met deze koelkast kun je dus op een betrouwbare manier je voedsel koel bewaren.

Kleine inbouw koelkast zonder vriesruimte, geschikt voor 1-2 personen.

De AEG SKB588D1AS inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 142 liter, wat valt onder de categorie 'klein' volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 142 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het vriesgedeelte, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Over het algemeen heeft deze koelkast een beperkte capaciteit, maar het kan voldoende zijn voor kleinere huishoudens.

Stille inbouw koelkast, geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de AEG SKB588D1AS inbouw 1-deurs koelkast is 33 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is ideaal voor mensen die een stille omgeving waarderen of voor huizen waar de keuken zich dicht bij de woonkamer bevindt. Je hoeft je geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het gebruik van deze koelkast.

Inbouw koelkast voor buiten met veel opslagruimte.

De AEG SKB588D1AS inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De AEG SKB588D1AS inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.